| calubalan a întrebat:

In jurul notru avem exemple atat pozitive cat si negative. Vedem la greci unde s-a ajuns cu abuzul din domeniul bugetar, vedem la unguri primii muguri de redresare datorate unor masuri drastice in domeniul bugetar... a venit FMI si ne-a spus ca suntem cel putin nebuni daca continuam pe linia pe care suntem si noi ce facem? Nu vedem, nu auzim nu vorbim DAR mintim frumos pe noi insine, pe noi intre noi, pe vecinii nostri, pe aliatii nostri si deocamdata atat! Am ajuns in grupa mincinosii si plangaciosii Europei. Am ajuns sa speram intr-o viata mai buna doar daca castigam la loto sau bingo!

Bravo Romania!

Am ras de rromi ca merg cu daica si traiesc pe spatele romanilor dar noi ce am ajuns?

Suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem! Ajunge. Haideti sa ne trezim! Haideti sa luptam pentru o Romanie cu balls!

Lupta pentru Romania! http://gandeste.org/documentare/lupta-pentru-romania/421 1

4 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ma uit la raspunsurile tale si nu pot sa nu imi pun intrebari: cum vezi "intrebarea" ta de azi avand in vedere raspunsul tau de ieri: "Oriunde dar nu in romania! toti pleaca unde vad cu ochii... postat la 8 Martie 2010 11:03"? Vrei sa lupti pentru Romania si dai sfaturi altora sa plece din tara dupa ce au facut scoala pe banii romanilor? Am impresia ca mai mult iti faci reclama la blog... fara suparare.

| costymaximus a răspuns:

Prietene, din fața calculatorului e ușor să îndemni oamenii dar cum? Pe 18 martie cică fac grevă cei de la metrou(din nou!), să vedem atunci cine se alătură greviștilor să-i susțină? Parcă aud de pe acum înjurături de tot neamu" împotriva lor.Atunci ar trebui toți să ne ridicăm împotriva conducerii să le arătăm că nu suntem proști(cum ne consideră guvernanții), dar noi o să ne facem probleme cum o să ajungem la servici fără metrou.Hai pa!

| bnj a răspuns:

Ahem, Calu Balan, ia uita-te tu aici: http://www.tpu.ro/......pe-plan-1/

zi-mi ce parere ai

| mdaria a răspuns:

Http://jorjette.co.cc/despre-natura-umana/documentar-kymatica/
Acest documentar s-ar putea pe unii să-i facă să renunţe la luptă. Cum spune şi acest video, parafrazez, suntem oglinzi pentru cei din jurul nostru, aşa că mai bine ne-am uita în noi şi atunci am reuşi într-adevăr să facem ceva. Atâta timp cât dăm vina doar pe exterior, nu facem decât să răspundem cu aceeaşi monedă şi totul rămâne neschimbat.