Bună!
Prima dată ( adică în 5 iulie ) ai fost pentru luarea în evidenţele AJOFM ( "Pasul 1" ).
La 60 de zile după aceea, adică DUPĂ data de 5 septembrie TREBUIE să mergi să depui dosarul pentru ajutorul de şomaj ( "Pasul 2" ).
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.dolj.anofm.ro/Informare_absolventi.pdf
Abia după aceea vei primi banii :)
Toate cele bune.
Auzi, da ar fi trebuit sa ma si duc sa dau o viza adica stiu ca trebuie sa dau o semnatura ceva o data pe luna daca nu m-am dus pana acum are ceva?
Viza lunară trebuie efectuată/obţinută după ce depui dosarul cu actele ( după "pasul 2" ţi se întocmeşte un "carneţel" ).
O sa fii inscris la somaj si o sa primesti dupa trecerea a 60 de zile de la luarea in evidenta, asa ca prima indemnizatie o primesti in septembrie. Te poti interesa ce este cu cursul ales.
Dar trebuia sa te cheme la viza.O data pe luna.Ai pus vreo viza pana acum? Daca nu, nu primesti somaj.
Buna
Atat timp cat este in folosul tau, ar fi bine sa te interesezi, la cat de comod se misca institutia noastra, intelegem ca "uita" sa mai sune.
Asa ca, ar fi bine sa te interesezi.
O zi frumoasa sa ai
Pai ar fi trebuit sa te sune pana acum din cate stiu. De curiozitate, ce curs ai ales? Probabil ca nu sunt foarte multi candidati inscrisi la acel curs, si poate ca nu se mai obosesc cu cativa, zic eu. Mai asteapta si tu sa te sune, si nu stiu, du-te pe la ei sa vezi cum sta treaba.
Bft!
anonim_4396 întreabă: