De apreciat ca ai idei, dar cauta niste idei mai utile.
1. Cate sali de jocuri crezi ca mai sunt? foarte putine, toata lumea are acces la un pc cat decat performant si la net de acasa, de ce ar mai da bani pentru altceva?
2. crezi ca merge asa de bine afacerea asta? iti zic eu nu prea, si nu ar mai da nimeni nimic in plus pe o chestie pe care o face deja. Nu cred ca are vreo sala de jocuri atat de multi client incat nu mai poate sa tina un om evidenta.
3. o fi o singura sala care probabil foloseste creionul si foaia, ca sigur sunt altele care au deja acest sistem
4. cum ziceau si altii, la notatul pe creion se mai rotunjesc sumele, stie el ce stie.
5. sigur sunt gratis pe net asemenea programare.
Ce tampenie zici tu exista la salile de jocuri din Ploiesti din 1998. tu plateai X ore, dupa X ore ti se inchidea log-inul la pc si aia e. sau intra in sleep. dupa 16 ani de la data aia vii tu cu acelasi lucru contra cost. esti un inventator genial. ceva ce nu exista deja in Romania de 20 de ani stii sa inventezi?
Nu crezi ca managerul se bazeaza doar pe ce inregistreaza el? Si nu are nevoie de programul tau? El mai baga si altceva in plus.
Programul asta ii usureaza munca, asa ca sansele ca sa se produca erori sunt mai mici. El nu mai este nevoit sa-si bata capul cu chestiile astea si incat sa le uite, probabil si asa ar avea destule pe cap.
Tocmai ca in anumite cazuri chiar vrea niste erori.
Excelent! dacă ai rezolvat problema contorizării la internet cafe, mai ai doar de inventat roata și apa caldă, și să descoperi focul.
Copchile, regret să te anunț - există programe de management al unei astfel de rețele de clienți mult mai performante decât ce ai prezentat tu aici mai sus. De ce nu te interesezi asupra produselor deja existente pe piață, ÎNAINTE să te apuci de lucru?!?
www.sitekiosk.com/SiteKiosk/SiteCafe.aspx
www.microerp.ro/soft-cafenea/
www.truecafe.net/index.php
softadvice.informer.com/Top_10_Internet_Cafe_Timer.html
etc.
Bravo, foarte bine! Poti pleca de la un pret chiar mai mare, 45 de euro, ca sa ai de unde scade. Totul e sa gasesti clienti. Promoveaza-l, negociaza si vezi ce iese. Succes!
PS: Inainte, verifica de 10 ori daca nu are bug-uri!
Plus ca nu stiu cate sali sunt la tine in oras dar in Bucuresti le numeri pe degete... toata lumea are acces la internet de acasa in ziua de azi
Lacatusw2005 întreabă: