| SingleForOne a întrebat:

In momentul in care termin facultatea, mi se ofera diploma și spun ultimele cuvinte, faptul ca nu am învățat nimic de la profesori, ci am învățat totul pe cont propriu prin surse proprii (Youtube, librarii, alte surse online posibil mult mai credibile decat facultatea), chiar si lucrarea de licență sa fie originală, este posibil să-mi revoce diploma?

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Discursul tau final trebuie sa fie unul optimist si laudativ (chiar daca experienta la facultate nu a fost placuta sau educativa, asa cum te asteptai). happy Trebuie sa lasi loc de "Buna ziua!", pentru ca astfel ti se deschid usi pentru viitoarea cariera pe care o doresti.winking
Atunci cand te angajezi prima data, ti s-ar putea cere recomandari de la fosti profesori de la facultate, dar, daca tu inchei cu stangul studiile (printr-un discurs antisocial), vei avea din start o bila neagra si vei ramane cu gust amar la interviuri.
Facultatea trebuie sa fie o simpla lectie de viata si ai de invatat de la aceasta (atat cele bune, cat si cele rele).
Din dorinta de a fi foarte sincer, iti poti strica imaginea la un astfel de eveniment, la care se tin discursuri.
Iar unii sa stii ca nu vor uita abordarea ta! happy

| angelsforever a răspuns:

Nu o face, o sa-ti distrugi singur viitorul.

| Anuket a răspuns:

Nu cred, dar nu e bine să te pui rău cu oamenii. Referitor la faptul că nu ai învățat nimic de la profesori, unii studenți nu frecventează orele, deci imposibil să prindă ceva de la profesorii săi.

| Yparisa a răspuns:

Tu întrebasei daca scrie pe diploma că ești la frecventa redusa daca îmi amintesc bine așa că e absolut normal sa nu te învețe mare lucru, tu ai ales varianta asta in care ți-ai asumat ca înveți singur, altfel mergeai la o facultate normala.
Ce vrei tu sa faci e imatur si o sa îți închidă multe uși in nas, normal că ai învățat și din alte surse de aia are și facultatea o bibliotecă imensa.
Dacă ești deschis la minte înveți de la oricine cate ceva.
Un gest atât de imatur o sa te pună într-o lumină penibila, o sa fii bârfit și când o să ai nevoie de o recomandare, o sa fii luat la 13/14.
Mai bine te maturizezi.

| miaulmagic a răspuns:

Nu, dar de ce ai face asta? N-ai alta treaba? Iti place sa atragi antipatii?

| miaulmagic a răspuns:

Also, daca vrei sa lucrezi in domeniul studiat, mai bine taci pentru ca oamenii vorbesc si o sa ajungi evitat in industrie si nu o sa stii de ce. Profii au pile peste tot