| sabin89 a întrebat:

În Occident (Anglia, Franța) încep să apară zone interzise ne-musulmanilor. Unele funcționează deja ca niște micro-state, guvernate de Sharia, deci ieșite de sub autoritatea statului. Ocupație fără tancuri și soldați! Și noi, europenii, ce facem? Stăm și privim neputincioși?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Statele sunt din ce in ce mai neputincioase. Bagata armata si sparte gastile. Atunci s-ar linisti. La noi cum este cu natia de "castelani cu turnulete"? Abia se baga politia peste ei. Nu-si platesc impozitele si nu-i leaga nimeni. In toata tara clanurile
asiatice au luat case cu forta. Asa ca nu numai in occident este.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exagerezi. Niciun petic din pământul Franței sau Angliei nu este in afara autorității statului.

Dar spre exemplu ortodoxia interzice in anumite zone accesul femeilor de sute de ani și noi nu facem nimic. De ce am face cu musulmanii

| sabin89 explică (pentru suntserios):

Posibil să fi exagerat. M-am luat mai puțin de pe net, mai mult din spusele prietenilor care locuiesc în străinătate. De fapt, și noi avem probleme cu țiganii. Nimic nou sub soare. happy

| sabin89 explică:

Mă lași? Încearcă să eviți întrebările mele. M-aș bucura dacă ai reuși.

| Salontanul a răspuns (pentru sabin89):

Da, da! Citeste-i raspunsul si ai sa vezi cat agramatism are. Astia sunt mai "destepti" in raspunsuri.

| sabin89 explică (pentru sabin89):

Comentariul ăsta a fost pentru userul RoCkKiD. Văd acum că a dispărut răspunsul lui. A fost un răspuns arogant și jignitor.

| minrest a răspuns:

Trimite un link la un material despre Anglia, si un link la un material despre Franta. Deocamdata, intrebarea mea este: De ce acesti redutabili geostrategi au ocupat cele mai jalnice ghetouri, in care nu intra locuitorii din restul orasului, dar politia intra de cate ori este nevoie?

| Brizbriz a răspuns:

angry

| IceRope a răspuns:

Nu este treaba noastră cum își organizează alte state treburile interne. Și nici nu cred că suntem în măsură să dăm sfaturi unor mari puteri.