| Lohmann a întrebat:

In oct. anul trecut am incetat activitatea la o firma din Bucuresti, Smart Lighting, si ulterior am reziliat si contractul de munca cu acordul ambelor parti. Avand de incasat 1800 de lei, patronul mi-a platit 1000 de lei urmand ca restul de 800 de lei sa mi-i dea mai tarziu, pe motiv ca nu sunt bani.Mai sunt sanse sa-i recuperez? Suma nu-i deloc impresionanta dar ma incearca un sentiment de revolta cand ma gandesc ca i-am castigat cu munca multa, pe santier!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In data de 20 iulie ai pus aceeasi intrebare - ca anonim - si ti-am raspuns, citeste aici: http://www.tpu.ro/......e-primit/. Se pare ca nu ai citit raspunsul. Succes si numai bine.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Trebuia sa-i ceri macar o chitanta de mana pentru diferenta, daca nu ti-a dat ceva oficial, sau sa fi avuit macar un martor!

| baru a răspuns:

Salut. In ziua de astazi foarte greu poti sa castigi ceva cea ce este al tau. Indiferent unde apelezi si la ce institutii. Ca atare, din punctul meu de vedere eu as renunta. Daca ar fi fost sa -mi dea banii mi ar fi dat de mult. Dar asa ----- El poate sa spuna; Dama in judecata. Ori cum nu rezolvi nimica. Cat cheltuiesti cu avocat, mai bine te lasi pagubas Cu bataia, iarasi nu este bine, deci; Roagate sa ai noroc. Pa