| WikiAlex a întrebat:

În opinia fiecăruia, ce a ajuns să fie pentru voi această Românie a noastră?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru mine a fost si va fi mereu tara mea natala. Din punctul meu de vedere ne intraptam intr o directie buna si ma bucur ca incepem din ce in ce mai mult sa ne apreciem valorile si istoria

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Sarcastic?

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nicidecum, incet, foarte incet, dar lucrurile se schimba

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

In ce directie se indreapta tineretul din ziua de azi, nu prea iti dau dreptate. sper totusi ca ma insel

| minrest a răspuns (pentru suntserios):

Da. Asa vad si eu. Schimbarile in bine sunt chiar mari, iar directie e cea buna. Salut.

| T0T a răspuns:

Ajunge o tara din ce in ce mai saraca datorita hotilor care sunt la putere. Ajunge o tara dominata de caini, cu un caracter sub orice critica, ajunge o tara unde vezi cam la fiecare 10 m2 gunoaie aruncate, mai ales la iarba verde, nici nu poti sa mai faci un gratar sa te bucuri calumea ca esti inconjuarat de gunoaie si de cersetori care vin sa iti ceara de mancare si de caini care stau la panda mereu. O tara in continua degradare, mai ales datorita oamenilor. Oamenii din aceasta tara sunt virusii, care o imbolnvaesc.
Pacat de tara in sine. Avem o gramada de resurse, asteptam sa vina altii sa le expluateze si sa ni le ia, aveam o multime de fabrici, s-au inchis cam toate, eram o forta economica in secolul 20...Eram. Dar Ceausescu era rau ma, era atat de rau incat aveam relatii peste tot, tara comunista aveam relatii cu America. Dar era un nenorocit ma ca asa zice lumea. Nu dadea atat de multe drepturi, traiam si in acel regim infect, dar adevarul deranjant pentru unii este ca a facut mai mult bine decat rau. Acum Iliescu si Basescu care au urmat au distrus tara asta. Ei in mana cu ceilalti hoti, dar nu numai ei, si romanii in general, oamenii de rand, sunt niste jigodii.
Puteam sa avem turism, avem mare, avem munti, avem lacuri, avem cam de toate, dar normal ca se prefera plaja din Bulgaria, mult mai curata si cu preturi mult mai accesibile. Si statiunile montane...Nu mai sunt ce erau odata. Avem si orase extrem de frumoase cum ar fi Sighisoara, unde inca vin foarte multi straini sa viziteze.
Este o tara minunata insa romanii sunt niste javre in general. Nu conteaza tara cat conteaza omul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O tara frumoasa,prea frumoasa.
Am vizitat o parte din Românie si am vazut niste locuri superbe, am intalnit oameni noi si cam in fiecare parte pe unde am mers ori m-a atras istoria locului, ori cultura, ori atmosfera (si nu ma refer la presiune ), ori linistea, ori frumusetea.
Sta prost din multe puncte de vedere, dar n-as pleca din tara asta, poate doar sa ma plimb, insa nimic altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romania pentru mine reprezinta trecutul, si e bine sa fie lasat acolo in pace si sa nu fie bagat in seama.

| Ƨirenia a răspuns:

Is dezamagita si mai tare dupa ce am vazut ieri: eram in tramvai si la un moment dat veni 2 controlori. Am avut bilet eu. Mai in fata mea era un tigan pe scaun si trecu pe la ei controlorii, si bine-nteles ca ala n-avea bilet. Iar prostii dracu l-o lasat in pace pe borat, fara vrei amenda sau alte discutii. Iar mai in fata, era o fata de vreo 14 ani, care nici ea n-avea bilet. Si ghici ce...pe ea o coborat-o din tramvai.

| Krsdt a răspuns:

Ce a fost intotdeauna: locul meu, cu bune si rele. happy