Imposibil de stiut numarul lor cu aproximatie pentru ca multi nu ar recunoaste. Casatoria intre persoane de acelasi sex nu este recunoscuta la noi in tara.
Aa deci ei sunt pe ascuns
Imposibil,nu se stie nimeni cate sint! Inca nu este aprobata legea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Sper ca bunul Dumne zeu sa nu se aprobe, nici char Biserica Ortodoxa nu aproba casatoria intre persoanele de acelasi sex ( homosexuali si lesbienele)! Nu este normal pentru copil care are doi tati sau doi mame si nu stie care,, mama" sau,, tata"! O familie normala ar trebui din punct de vedere moral sa fie formata din: o mama, un tata, unu-doi sau chiar mai multi copii!
Pai poti sa faci si tu un calcul... daca in SUA sunt undeva in jur de 3 %! In Romania cred ca sunt mult mai putini, poate 1 %.
Mă mândresc că s homofob.
Niste diavoli pe pamant
prima data am vazut un grup de 'homo' la gibraltar, au stricat tot peisajul, imi venea sa ii arunc de acolo. niste pisoi care nu sunt buni sa agate o fata dar sa o mai si 'play"
Stiu arata urat peisajul cu astfel de oameni
Urat e putin spus. in alte parti se saruta si isi pun mana pe fund fara jena precum un cuplu normal
Pai normal daca au acelasi drepturi ca oamenii normali
Nu mai spune.
Sa inteleg... Daca fiul/fata ta s-ar atrage de aceeasi "categorie" l-ai dezmosteni? L-ai bate? L-ai trimite de la casa?
Invatati sa-i acceptati asa cum sunt, interesant e ca nu va fac nici un rau dar sunteti contra si face valva, dar daca tiganii bat-fura-omor nu mai e o problema e perfect acceptabil.
Nu e normal, ci e scarbos! E urat si incalca legea firii si al naturii din care facem parte!
Bai omule tu gandesti ce scrii? tu sigur esti rasist ai spus de tigani si te deranjeaza ps: eu nu am zis ca ma deranjeaza ei sau nu, ma refer la tigani
nu as vrea sa-l mai vad in veci, mai mult ca sigur nu va face asta pentru ca voi fi un tata responsabil care isi va intelege copilul si nu i-ar intoarce spatele cand acesta vrea un sfat, o idee, o mica parere sau o indrumare
era o data un banc cu un tata si un fiu care i-a adus o cu**a sa fu*a si el ca era timid... cauta pe net
tot de aici au plecat pedofili si zoofili, toti niste pisoi de 0 bani pe lumea asta care nu au minte si nu isi inteleg sensul pe planeta dar mai rau ca astia sunt alti care ii incurajeaza. pe astia ca tine ceva gen 'pai ce frate, stii cum e, suntem liberi, libertate' i-as bate cu libertatea asta in cap pana ii omor sau pana le vine mintea in cap.
libertatea asta e inteleasa de foarte multi prost si asa apar tot felul de cocalari si de pisoi care iti e frica sa te uiti la ei dar sa mai lasi copilul pe afara nu mai vorbesc.
tu ai accepta sa-ti vezi fiul cu altul si sa vina la masa de Craciun, toti cu perechi doar poama de fitu cu barbat ca ii place sa fie ****t si nu sa fu*a si el ca omul o femeie ca d-aia sunt doua organe sexuale diferite + sunt pentru imperechere nu pentru minti bolnave si infecte.
de foarte multe ori noi oamenii invatam de la animale, ai vazut cumva 2 de acelasi sex incercand sa se imperecheze?
daca tot incerci sa ma contrazici esti un zero barat total
Nu mai spune. Deci doar pentru faptul ca nu sunt de acord cu tine sunt un zero barat total.
Ok "i-ai bate cu libertatea peste cap" atunci hai sa-i batem si pe aia cu parul ridicat pana-n mniezo, pe rockeri ca poarta latex si bocanci, pe maicute ca umbla in uniforma neagra in centru la 35 de grade.Intelege,ca exact cum tie-ti plac fetele si nu ai putea sa te atragi de bateti exact asa ar fi si fiul tau in favoarea baietiilor.Inafara de injuraturi, cuvinte obscene n-ai putut sa scrii aici, de aici reiese inteligenta ta.
"tu ai accepta sa-ti vezi fiul cu altul si sa vina la masa de Craciun, toti cu perechi doar poama de fitu cu barbat ca ii place sa fie ****t si nu sa fu*a si el ca omul o femeie ca d-aia sunt doua organe sexuale diferite + sunt pentru imperechere nu pentru minti bolnave si infecte."
Probabil esti un comunist ori un om religios.
Comunist? =)))
destul de religios zic eu.
dupa cum spuneam mai sus: 'nu as vrea sa-l mai vad in veci, mai mult ca sigur nu va face asta pentru ca voi fi un tata responsabil care isi va intelege copilul si nu i-ar intoarce spatele cand acesta vrea un sfat, o idee, o mica parere sau o indrumare' si chiar daca ar avea o educatie buna si ar face asta, simplu 'PA'
omule, ce ai cu maicutele? preferi sa vezi fete in pantaloni care le intra in fund? (nu prefer nici, nici... prefer oameni normali),,, gay si maicutele sunt extreme;) ce o sa ii explici copilului cand o sa vada doi 'puiuti' care se pupa si ce cand o sa vada o maicuta? daca te duci la gay o sa iti faca avansuri si daca te duci la maicuta o sa incerce sa te ajute, sa te indrume.
ok, hai sa ii batem si pe rockeri, oricum nu imi sunt dragi, in general ii ocolesc dar totusi ii prefer in locul pisoilor... ps: asculta de la 0:49 (https://www.youtube.com/watch?v=9ZxzrsluUko) :) tu ii bagi pe ei in oala cu poamele carora le tii apararea, ei respecta legea naturii si fac sex normal, se inmultesc normal doar ca au un stil diferit de a se imbraca (vorbesc de aia mai 'normali') ...pe aia care isi fac gauri in urechi si isi baga sarme in nas imi sunt aproape egali cu poamele tale.
colac peste pupaza, de ce le iei apararea pisoilor?
si tu esti? sorry dar ma roade curiozitatea.
cat despre inteligenta, eram nervos si mi-a picat pe tine rau, dar nu imi iau apararea;) tu nu injuri? nu vorbesti urat? nici de baut sau fumat, nu?
Spre surprinderea ta,de abia inteleg ceva din ce ai scris mai sus invata si tu sa compui o fraza corect (nu gramatical,ai si acolo greseli dar nu conteaza).
Tot ceea ce sper e sa nu poti sa ai copii,ce vrei sa faci tu e sa-l indepartezi daca va fi rocker,gay,bi sau orice altceva ce nu apartine "normalului".
Intelege-ma,si pe mine ma dezgusta atragerea asta intre barbati (Nu, nu sunt, imi plac femeile), insa cat timp se freaca amandoi intr-un loc privat unde eu nu-i vad din partea mea sa-si bage cricku' in cu. ca nu-mi pasa.
"'nu as vrea sa-l mai vad in veci, mai mult ca sigur nu va face asta pentru ca voi fi un tata responsabil care isi va intelege copilul si nu i-ar intoarce spatele cand acesta vrea un sfat, o idee, o mica parere sau o indrumare' si chiar daca ar avea o educatie buna si ar face asta, simplu 'PA'" Doar sa vezi cat de neinformat esti si si prost in acelasi fel (scuza-ma alta expresie chiar n-am putut gasi). Banuiesc ca stii ca modul in care il cresti nu are de-a face cu placerile lui.Tie iti plac femeile, daca tatal tau te-ar fi crescut gay tot femeile ti-ar placeau sau cum? Cu asta te nasti, nu te inveti. (In afara de pustoaicele de 13 care se cred lesbi pentru ca e la moda).Si nu nu le iau apararea iti atrag atentia sa te retragi din "nervozitatea" asta ca n-are rost, ei se vor manifesta in continuare, plus ca nu stiu de ce mai incerc sa-ti explic aici dupa afirmatia asta "destul de religios zic eu."
"cat despre inteligenta, eram nervos si mi-a picat pe tine rau, dar nu imi iau apararea tu nu injuri? nu vorbesti urat? nici de baut sau fumat, nu?" Da, vorbesc urat dar nu aduc acuzatii unui om simplu, doar pentru ca si-a exprimat parerea.
Mmm hai sa fim un cuplu gay stiu ca ma placi
Mai,tu nu ai pic de respect sau de rusine? Sa va fie rusine!
Deci vrei sa fii cu mine?
De ce ma intrebi, mai baiete? Vrei sa fii impotriva legii Lui Dumnezeu?
Ce? Deci vrei sa fim poligami si sa fim intr-o relatie de 3 homosexuali? TARE!
Vai! Nici nu-ti mai pot raspunde ca esti dus rau cu capul! Te ignor!
Stai iubi, nu ma parasii te implor
Te parasesc! Mie scarba!:-& :puke!
Se spune mi-e si de fapt sunt heterosexual. It was just a prank bro. Apropo esti homofob
Nu sint homofob! Te inseli ca nu ma cunosti destul de bine!
Ho bai nervosule, ii acceptăm.dar nu au dreptul să ne scârbească ...nu am nimic cu homosexuali atâta timp cât nu sunt in preajma mea,
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: