In primul rand felicitari pentru initiativa, esti mereu la categoria "avansati".
Sunt de acord cu tine si cred ca, o categorisire mai buna a tipului de intrebare, va atrage un numar mai mare de utilizatori, care vor raspunde la genul de intrebari, pentru care stiu raspunsurile si-i pot ajuta astfel si pe alti useri sa-si clarifice unele probleme, in care au nelamuriri.
Mult succes pentru ca, propunerea ta sa fie acceptata de Administratori si sa ai cat mai multi useri care te sustin.
O seara placuta si multa sanatate.
Foarte bine gandit, eu sunt pro. Sunt de acord de a se forma o noua categorie, vorba ta va face site`ul mai fidel...
Multi pun intrebarile legate de jocuri la categorii unde nu isi au locul precum:dragoste&sex[probabil ca e mai vizualizata aceasta categorie, dar totusi sa respectam categoriile!] si alte categorii.
Este de apreciat ca unele persoane se gandesc la imbunatatirea site`ului, felicitari!
Momentan nu sunt in masura sa propun asemenea chestii, pentru ca imi dau seama ca multi imi vor ignora intrebarea/propunerea si de aia ma bucur ca sunt persoane care au vointa de a face ceva pe acest site.Pa pa! Bafta![VA multumim!]
EDITAT MAI APOI:
SUNT PRO!
OLD POST:
Ok deci am inteles in mare de ce e vorba insa nu stiu unde sa votez ca dau si eu un vot daca consider ca o schimbare ar face TPU mai bun. Si o simpla mentionare daca se poate: am observat ca din ce in ce mai multe intrebari sunt puse in categorii care nu le aprtin( de regula la dragoste si sex) pune intrebari sau mai bine zis rugaminti de genu dati-mi un vot pe pisicutameavreamancare.numaistiucums-ornumi sau alte intrebari ce nu apartin de categoria respectiva.
Ai de la mine un 10 pentru intrebare si un vot pro.
sunt total de acord cu voi.chiar avem nevoie de cateva categorii noi, pentru ca unele intrebari sunt postate la niste categorii care nu au nici o legatura cu continutul acestora.
cand am zis la intrebarea monicai ca mai avem nevoie de cateva categorii ma refeream exact la aceasta categorie. vroiam si eu demult sa propun asta, dar ma gandeam ca nu va iesi oricum nimic.
ai sustinerea mea si sper sa se faca ceva in privinta asta. sper ca aceste 2 noi categorii sa apara cat mai repede! succes!
Buna!Desigur ca sunt de acord.Ai dreptate cu partea in care unele categorii se transforma in cosuri de gunoi, caci unele intrebari nu sunt pur si simplu in categoria potrivita.
O noua categorie, sau categorii, vor face mai multa curatenie pe site, si de asemenea va usura munca altora.
Deci.sunt de acord, si, sa speram ca se vor infiinta si alte categorii nu doar cea:Browser& Pc Games, ma bucur ca ai initiativa si duci mai departe ceea ce trebuie dus.
O zi buna bacemi si servici usor!
Ai grija de tine!
E de apreciat - propunerea ta, ai dreptate, adica - trebuie sustinuta; asadar - ai si de la mine - acel 10 (zece) + votul PRO!
Weekend placut!
Sunt foarte extra super pro!
Măcar nu o să mai existe la categoria "Timp liber" sau la "Conversaţii" întrebări despre lady popular sau sims sau metin sau ce jocuri mai sunt . S-ar mai aerisi acele categorii aşa. Sper ca şi categoria asta să fie adăugată cât mai repede cu putinţă.
In sfarsit observ ca userii sunt luati serios in seama si cuvintele au ajuns fapte.
Te sustin!
Asta ziceam şi eu zilele trecute dar m-am limitat doar la jocuri! Deci pro! Şi 10! Baftă!
Ai si sustinerea mea. Chiar trebuie sa mai facem curat pe la categoriile astea. M-am mai gandit si eu la categoria Tehnologie sa fie divizata in mai multe parti:
- Probleme cu PC-ul(peste 75% dintre intrebarile puse la Tehnologie, as zice eu)
- WEB Browsing(despre browsere, probleme intampinate cu acestea, ce site-uri interesante s-au mai descoperit)
- Noutati/stiri IT&C/gadget-uri
- Jocuri online/PC/MAC/console
- Sfaturi achizitionare PC hardware/laptop/gadget
Tehnologie inseamna mai mult decat PC-uri si telefoane totusi. Despre alte electronice nu prea se vorbeste. Sau despre nave spatiale, de exemplu
Sunt de acord cu tine, Bacemi! Este o initiativa foarte buna ce ar trebui incurajata...