| torres9 a întrebat:

In urma cu ceva timp am primit pe messenger un mesaj cu ideea urmatoare: daca trimiti acest mesaj mai departe, YAHOO si...(nu mai stiu cine), au incheiat un acord ca pentru fiecare mesaj trimis, cu continutul respectiv, se sa aloce 0, 01 centi unei persoane care avea nevoie de o operatie foarte costisitoare. si acum intrebarea: a fost acela un caz real sau doar un simplu mesaj?
de ce intreb asta? la mine in localitate, cunosc pe cineva care are nevoie urgenta de aproape 25 000 de dolari pentru o operatie pe retina in Detroit, SUA, pentru un copil de 6 luni. daca aveti idee despre posibilitatea de a face rost si din alte surse, de banii necesari acestei interventii, va rugam frumos sa raspundeti acestei cereri. familia respectiva a reusit deja sa acopere aproape jumatate din suma dupa mari eforturi, insa le este aproape imposibil sa faca rost si de restul banilor. sa nu credeti ca este vorba de vreo escrocherie. puteti verifica si la ambasada SUA din romania pentru ca, din cate stiu, deja au depus dosarul pentru viza(sau ceva de genu'). ori va pot lasa nr de tel al familiei respective pentru mai multe detalii.

2 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Nu, nu e adevărat... sunt nişte glume crude. îmi pare rău pentru copilul acela care chiar are nevoie, dar asta nu e o opţiune.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu există niciun fel de contracte cu AOL, Yahoo sau ce bâzdâgănii mai scrie prin mesajele spam de tipul acela.
Dacă au nevoie de bani, să apeleze în altă parte. Spam-ul nu este o soluţie. (Mă rog, este o soluţie pentru sensibilizare dar nu-ţi plăteşte nimeni numărul de mesaje scrise sau ceva de genul!)