anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In vest, unde nu exista piste pentru biciclete și nu este o tradiție, bicicliști sunt vânați de șoferi că în România sau exista respect față de bicicliști?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este parerea ta, parerea mea este ca biciclistii nu sunt vanati de soferi nici in Romania, daca respecta regulile de circulatie. N-am fost in vest asa ca nu stiu cum este acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In Romania bicicliști sunt foarte indisciplinați nu vanati

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, nu sunt vânați de șoferi, nici în România nu sunt vânați.
Da acolo există respect față de bicicliști, dar asta din motivul că atitudinea și comportamentul tuturor participanților la trafic este una de respect reciproc, ceea ce la noi nu se întâmplă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In vest in afara ca respecta toti regulile elementare de circulatie atat biciclisti cat si soferii sunt atenti si stiu pericolele lor si a celorlalti in trafic.
Eu am crescut si traiesc intr-o tara din vest, am o masina din 96 manuala si cand ies pe strada ma simt in masina asta ca la mine in living.
De craciun am venit in Romania si am trait un stress sa conduc, mosnegi care iti sareau in fata ca sa traverseze, caini, grupuri de 10 15 colindatori care mergeau linistiti ocupand o banda intreaga seara pe intuneric in curbe =), persoane care in loc sa mearga pe trotoar mergeau pe drum, cam asta ie raspunsul la intrebarea ta.