Permis de cine si ca sa ce?
De serviciile de informații israeliene... De ce? Să aibă motiv sa atace mai serios hamas ul.
Faptul ca scopul ei ca organizatie e sa omoare fiecare evreu de pe planeta nu e un motiv suficient pentru tine?
Ce contează pentru mine? Nu eu fac parte din acel război, nu eu dau ordine militare.
Asa e, de ce sa iti chinui tu mintea cu astfel de intrebari si probleme? Pana la urma acel conflict nu te priveste pe tine. Problema e ca tu nu esti doar un alt gura-casca care a vazut ce s-a intamplat luna trecuta si n-a avut nicio opinie.
Ideea e ca daca ai gandi macar putin ti-ar fi imposibil sa vii cu o atfel de eschivare.
De aia ti a luat 3 zile sa răspunzi. Ai fost in Gaza sa oferi suport militar și umanitar tu fiind ăla implicat și eu un gura casca. Respect.
Eu am si alte chestii de facut si nu pot sa stau toata ziua pe aici, ca tine.
Nu a zis nimeni ca trebuie sa fii implicat. Ar fi cazul sa te cauti de analfabetism functional.
Fix tu ai zis ca trebuie sa fiu implicat... hahahaha
Fix asta nu am zis. Mai citeste o data. Sau roaga un prieten mai destept sa te ajute.
"Problema e ca tu nu esti doar un alt gura-casca care a vazut ce s-a intamplat luna trecuta si n-a avut nicio opinie."
Facem analiza pe text?
Nimeni20192018 întreabă:
EliLeli întreabă: