| existential a întrebat:

Inca mai sunt persoane care cred ca Rusia nu va ataca?
Am auzit azi stire ca s-au trimis rezerve de sange, pentru trupele rusesti masate la granite. Nu e asta o indicatie clara ca va urma un conflict?

Mai mult, Rusia a incercuit Ukraina din 3 parti.
Are trupe in Belarus, de unde poata ataca Kiev. Posibil sa aiba nave si in M. Baltica si Mediterana. Submarine cine stie pe unde.

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, cred ca Rusia nu va ataca Ucraina. Totul face parte din strategia adoptata de Rusia pentru a obtine ce vor de la NATO si UE.

Bula
| Bula a răspuns:

Nici eu nu cred.
Putin este un foarte bun sportiv a trupului si sufletului (arte martiale si sah), cu autocontrol bine dezvoltat.
De aici rezulta ca, este si un strateg bun.
Ca urmare, imbina elementele si foloseste aparentele.

120 mii de soldati sunt ca un oras de marime mijlocie, care are nevoie de spital propriu, inclusiv de urgenta.
Nu-i de mirare ca, pentru spitale este nevoie si de rezerve de sange, chiar si pe timp de pace.

Stirile ascultate si aratate sunt majoritatea propaganda. Pentru a cunoaste realitatile adevarate trebuie sa urmaresti din minim 5 surse stirile (inclusiv opozitia si inamicii). Daca cel putin 4 dintre ele spun acelasi lucru, atunci stirea poate fi considerata adevarata. Restul au iz de propaganda sau de ascundere.

| existential explică (pentru Bula):

Mda cred ca ar fi interesant de citit stirile care apar prin Rusia sau Ukraina, pentru cine le intelege limba.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru existential):

Pentru cine nu, exista Google Translate. happy

| mgtow a răspuns:

La noi in UK pregatim sisteme moderne de rachete pentru atac aerian, cod galben de alerta, pana nu ataca rusii nu stim nimic

| existential explică (pentru mgtow):

Rachetele sunt pentru cazul in care e atacata Ukraina? Sau in cazul de atac asupra tarilor membre Nato? Sau mai degraba doar pentru propria aparare?

| mgtow a răspuns (pentru existential):

Pt GB, rusii au venit aproape de noi. Nu lasam garda la sol

| mgtow a răspuns:

Zici de britanici ca sant prosti? Nu te contrazic pentru ca multi nu au rost in viata traiesc doar pentru bautura si droguri, imigrantii ii tin sub frau si au afaceri apoi ei ajung sclavii propriei tari. Rusii fac exercitii militare langa Irlanda la 240km, sunt militar SAS in armata britanica, avem cod galben pentru orice eventualitate. De ro as zice ca e fraiera pentru ca s-a lasat pacalita la pretul gazelor, cel mai scump pret din UE la gaz e in Romania si nu mai zic de tezaur care tot rusii vi l-au ciordit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Inca mai sunt persoane care cred ca Rusia nu va ataca?
Eu.
Am auzit azi stire ca s-au trimis rezerve de sange, pentru trupele rusesti masate la granite. Nu e asta o indicatie clara ca va urma un conflict?
Nu, E tactică de diversiune. Maskirovka.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Interesant cum toate stirile astea de miscari evidente anterioare unui atac dau bine pentru a avea un atu in negocierile cu vestul, nu? Rusia a inceput razboiul cu Ucraina de citiva ani buni. Ca e oficial sau nu, nu conteaza. Acum isi flexeaza mai mult muschii. Rusia e un urias cu picioare de lut, in alta ordine de idei.

| existential explică (pentru GabiDumitrescu):

Intr-adevar, deocamdata totul face parte dintr-o strategie de negociere, si au destule de negociat.

Habar nu ai nici sa te exprimi, si nici ce debitezi acolo... Hai sa evidentiez doar cateva aspecte:
1. Zici ca "Putin a spus" ca si cum tzarul ar spune adevarul vreodata. Cind au invadat Ucraina la inceput ziceau ca nu stiu ei ce e cu soldateii aia fara insemne, dupa aia a recunoscut senin ca erau rusi. Se plimbau si ei pe acolo.
2. NATO deja are trupe in Europa, inclusiv la noi, si va mai suplimenta. Razboiul hibrid a inceput de ceva vreme. Inclusiv la noi, si pierdem clar. Vezi popularitatea celor de la haur si a altor trompete moscovite.
3. Rusii au una-alta. Asa, SI? Economic sunt cam in pioneze. Maseaza trupe la greu aici, timp in care poti sa ii invadezi fara probleme in Asia. Nu mai e ca in WW2 sa fie asa de greu sa debarci sau sa parasutezi la naiba in praznic unde inamicul se asteapta mai putin.
4. Presupunerea cu China alaturi de rusi ar fi fost mai valida acum 30 de ani. In momentul asta, tare mi-e ca in caz de trosneala aici, China va invada Taiwanul si apoi va astepta sa se ciomageasca restul lumii, dupa care va invada Rusia - inainte sau dupa ce Rusia si-o ia de la restul. Chiar daca sa zicem ca va cistiga Rusia intr-un mod sau altul, va fi prada usoara pentru China dupa un razboi care va fi cu siguranta foarte costisitor in primul rind economic, dar si ca pierderi de tehnica militara.
Da, probabil nu va fi nimic mondial, cel putin nu pe fata, cel putin nu de la inceput. In cel mai rau caz NATO vor declara razboi Rusiei si nu vor face practic nimic. Vezi ce s-a intimplat in 1939 cand aliatii au declarat razboi Germaniei si la inceput nu au facut practic nimic timp de cateva luni bune, desi aveau superioritate clara la granita de vest a Germaniei, care Germanie avea armata angajata in Polonia, unde nu a fost o victorie asa 1-2-3 cum ne lasa sa credem istoria de doi bani pe care o facem in scoala...

Votezi cu haur, nu? Sau ai 15 ani si impresia ca intelegi chestii?

| Frank51 a răspuns:

Este irelevant ce crezi tu, că va ataca sau nu este imposibil de știut, nici măcar ei nu știu asta. Ce mă neliniștește pe mine este fix aceeași problema ca și cu alte situații internaționale, faptul că apar din senin doctoranzi în sănătate, războaie, tactici economice, șamd.

Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns:

Nu va ataca nimeni nu va fi niciun război

| 0RASPUNS0 a răspuns:

Sunt șanse de 80% sa atace Rusia Ukraina! Dar dacă Ukraina ar fi în NATO nu ar avea curaj Rusia sa atace! România este apărată de NATO!

| Claudia10girl a răspuns:

Cred ca o sa atace Ukraina si schimba guvernul apoi.

| Tejya a răspuns:

Nicio șansă să atace Rusia. Nu îmi vine să cred că sunt persoane care cred că o va face

| GlGl27 a răspuns:

Americani incearca sa-i pacaleasca pe Ucrainieni sa atace primii.
Rusii doar joaca sah.Va uitati prea mult la tv si credeti toate porcariile.