anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incredibil!
Cand o sa se sature b.o.r. de banii nostri?
http://www.evz.ro/......02150.html

6 răspunsuri:
| myrazvy a răspuns:

Ma tata ma, sti ceva din scoli, adaposturi, spitale si altele folositoare nu mai ies banii, pe cand din constructii de biserici si fete bisericesti da

| Gizăz a răspuns:

O cronică austriacă din anii 1900 descria Bucureştiul ca o mahala de unde se înalţă turle de biserică din colţ în colţ. Acum crezi că e mai diferit? Ne sărăceşte financiar şi intelectual religia asta făcută pentru dobitoci; superstiţia din jurul nostru. Românii sunt nişte curve ignorante care se spovedesc în fiecare zi.

| Shatzie a răspuns:

Niciodata! Chiar nu ma asteptam din partea ta la o asemenea intrebare.
B.O.R si Ministerul Udrea sunt gaurile negre ale economiei romanesti. Poate, nu neaparat in ordinea asta, dar...tot gauri negre se cheama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care banii nostri? tu nu dai nici un ban statului roman si te bagi in discutie ca musca in lapte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@anonim-care e problema ta?
Opreste parintilor mei.Nici lor nu le convine.Pentru ca stiu si ei foarte bine ca popii sunt niste hoti care profita de "credinta" oamenilor.
Ai citit?"18. 500 biserici 4. 700 şcoli generale 431 spitale amin".
"În scrisoarea deschisă, asociaţia arată că, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat o biserică la fiecare două zile, în timp ce numărul unităţilor de învăţământ a scăzut cu 21. 000 (patru şcoli desfiinţate în fiecare zi)."
Rusine sa le fie acestor pedofili.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta-i o intrebare retorica. Iti dai seama ca raspunsul este "niciodata", doar nu vrei sa crape popii de foame. Tin insa sa te contrazic intr-o privinta. Popii nu sint hoti, pentru ca nu ne vira mina in buzunare. Nu. Sint mai smecheri, mai inteligenti decit hotii, pentru ca in loc sa ne bage mina in buzunar, ne fac pe noi sa le dam de bunavoie. Sint niste sarlatani bortzosi. Sigur ca niciodata nu trebuie generalizat si aici se intimpla la fel, nu putem generaliza. Adica mai sint si oameni cumsecade, popi care chiar cred in Dumnezeu si in institutia bisericii si nu profita de asta. Dar ei sint putini, majoritatea sint asa cum am spus niste sarlatani care si-au ales meseria asta doar pentru avantajele ei. Ii vezi la nunti, botezuri si inmormintari ca se tirguiesc cu tine ca la piata.