Nu cred ca intra, cred ca va obtine sub 5%, altcel ca nu va trece pragul electoral.
M-am saturat de ce cei ce au fost la putere în toți acești 30 de ani de la Revoluție...clasa politică actuală a dezamagit pe toată lumea fie că e PSD fie că e PNL, pro ro, sau pmp.USR-istii sunt progresiști,neomarxisti,globaliști, ciudați, atei iar tu sunt serios pare că le știi pe toate, vezi că "ești prea serios".Mai degajeaza-te, fiecare are dreptul la libera exprimare (adică să postez ce vreau)și să voteze pe cine vrea..de oameni care cred că le știu pe toate sunt satul...
Tot te pot zice daca ai votat cu aur e ca faci parte din cei 5% imbecili care au ales ca azi niste tâmpiți antivaccin, finantati de rusi, ultraconservatori, conspirationisti, rasiști anti europeni vor putea vota legi.
Nu am crezut ca exista romani atat de imbecili sa aduca in parlament asemenea gunoi de partid
Ce optimist esti. Sper din suflet sa ai dreptate.
Ai avut dreptate, din pacate. E cateodata un mic bine si in nenorocire: PSD nu se poate alia in acelasi timp cu AUR si cu UDMR, pentru ca AUR sunt anti-maghiari. Asa ca, nu poate forma majoritate. Vor guverna PNL si USR.
Dar George Simion si AUR nu se apropie de Donald Trump si Partidul Republican. Mai degraba PMP (dar trebuie sa se departeze de Basescu) sau aripa conservatoare din PNL, care are in momentul de fata cea mai mare influenta.
Conservatorii din Marea Britanie, Polonia, SUA sunt un exemplu de urmat si in Romania. Dar AUR nu se poate afilia doctrinei conservatoare, ci unei doctrine extremiste cu idei conspirationiste. Ai dreptate, acolo a fost si Vadim/PRM.
Am vazut si eu 2 sondaje in care AUR trecea pragul. Insa, in toate celelalte ori nu exista, ori lua foarte putin. Cred ca AUR va lua in jur de 3-4%, daca ia peste 5% e foarte rau pentru urmatorii 4 ani.
Ar fi o nenorocire pentru România care are nevoie de dezvoltare sa intri in parlament un partid extremist ca aur, prorus, antieuropean si probiserica. Sper din tot sufletul sa nu se întâmple asta.