| sabin89 a întrebat:

Între Crin Antonescu și Nicușor Dan care vi se pare mai potrivit ca președinte?

19 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Crin Antonescu - fost profesor de istorie și muzeograf - din punctul meu de vedere cel mai bun.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Pe lângă acestea: un tip deștept, nu este arogant și nu suferă de mania grandorii - total opus neamțului.

| Whitte a răspuns:

Pfff nici unul.
Dan a promis multe pentru Bucuresti. Ce a facut? Asa de repede uita romanii?

| LisaJulie a răspuns:

Crin Antonescu ar fi mai bun decât actualii clovni care vor sa candideze! Cat despre Nicușor Dan matematician care se mândrește ca a câștigat olimpiada dar care a stat în birou jumătate de mandat! Voi mai vedea

| Holiday a răspuns (pentru Whitte):

De fapt, a facut extrem de multe pentru Bucuresti. De asta a si obtinut un nou mandat, la o diferenta de 25% fata de al doilea clasat in optiuni.

| Holiday a răspuns:

Crin Antonescu, la momentul asta e mai pregatit pentru functie, dar, pe de alta parte, Nicusor Dan e un "fast learner", si are si potential de crestere mai mare.

| Konkistador a răspuns:

Crin Antonescu este mai pregatit decat Nicusor Dan, e incontestabil.

| RAY a răspuns:

Nicușor Dan =sta in chirie =ca si Romania care ti a vandut pamanturile si plateste chirie strainilor.
Nicușor Dan = e plin de datorii ca si Romania, nici resurce nu are ca si Romania care ti a vandut resurcele naturale.

| J0B0MAT a răspuns:

Nicușor Dan, clar.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mi se pare ca mai potrivit este Crin Antonescu, dar inca nu sunt total lamurit.

| smiley92 a răspuns:

Nici unul, ii cunoastem? Ce valoare au adus oamenilor?
Daca nu am cu cine vota nu merg la vot. E simplu dar ne complicam sa votam oameni care sa ne fure.

| KovacsB a răspuns:

Crin este vulpe batrana nu stiu ce sa zic. Nicusor o fi el bun la integrale dar cand am vazut ca o sustine pe Lasconi am realizat ca ceva nu este ok in capul lui.

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

"...dar care a stat în birou jumătate de mandat! "

De fapt, rolul unui primar e sa coordoneze activitatea, nu sa stea pe marginea drumului sa supravegheze cum se schimba bordura. Pentru asta, sunt platiti altii.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai fix asta e meserie lui, sa stea in birou

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Whitte):

Foarte multe a făcut. Drept dovadă cat de multe voturi a luat anul asta.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru smiley92):

Da, cum sa nu îl cunoaștem pe Dan. Unul din cei mai buni și corecți primari ai Bucureștiului

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Ma mai gandesc daca il votez, nu stiu ce sa cred despre independenti

| LisaJulie a răspuns (pentru Holiday):

Tu il vei vota?

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Discutia e mai complicata. Voi vota in asa fel incat sa incerc sa blochez accederea in turul doi a unui vierme suveranist. Intai sa vedem cine vor fi candidatii suveranisti. In functie de asta, ne putem face o idee mai exacta cum se vor imparti voturile. Cu alte cuvinte, in turul intai voi da un vot "util".