Crin Antonescu - fost profesor de istorie și muzeograf - din punctul meu de vedere cel mai bun.
Pfff nici unul.
Dan a promis multe pentru Bucuresti. Ce a facut? Asa de repede uita romanii?
Crin Antonescu ar fi mai bun decât actualii clovni care vor sa candideze! Cat despre Nicușor Dan matematician care se mândrește ca a câștigat olimpiada dar care a stat în birou jumătate de mandat! Voi mai vedea
Crin Antonescu, la momentul asta e mai pregatit pentru functie, dar, pe de alta parte, Nicusor Dan e un "fast learner", si are si potential de crestere mai mare.
Nicușor Dan =sta in chirie =ca si Romania care ti a vandut pamanturile si plateste chirie strainilor.
Nicușor Dan = e plin de datorii ca si Romania, nici resurce nu are ca si Romania care ti a vandut resurcele naturale.
Mi se pare ca mai potrivit este Crin Antonescu, dar inca nu sunt total lamurit.
Nici unul, ii cunoastem? Ce valoare au adus oamenilor?
Daca nu am cu cine vota nu merg la vot. E simplu dar ne complicam sa votam oameni care sa ne fure.
Crin este vulpe batrana nu stiu ce sa zic. Nicusor o fi el bun la integrale dar cand am vazut ca o sustine pe Lasconi am realizat ca ceva nu este ok in capul lui.
Foarte multe a făcut. Drept dovadă cat de multe voturi a luat anul asta.
Da, cum sa nu îl cunoaștem pe Dan. Unul din cei mai buni și corecți primari ai Bucureștiului
Ma mai gandesc daca il votez, nu stiu ce sa cred despre independenti
Discutia e mai complicata. Voi vota in asa fel incat sa incerc sa blochez accederea in turul doi a unui vierme suveranist. Intai sa vedem cine vor fi candidatii suveranisti. In functie de asta, ne putem face o idee mai exacta cum se vor imparti voturile. Cu alte cuvinte, in turul intai voi da un vot "util".
AvalohAlyn întreabă:
Acasel întreabă:
DaciaRomania întreabă: