Nu cred ca exista risc de razboi nuclear in acest caz si nici de interventie militara straina.
Nu vom intra intr-un asemenea razboi, asa ca n-are rost sa ne gandim la pagube.
Da' ce-i frate cu frica asta? Orice s-ar intampla primele lucruri la care va ganditi sunt bombele nucleare si al treilea razboi.
Crezi ca vor ataca cu bombe nucleare ca nu se retrag aia din Crimeea? E mult mai ieftin sa foloseasca gloante daca vor sa-i rezolve, sau bombe non-nucleare.Nu o sa foloseasca nimeni bombe nucleare deoarece Rusia este oricum o tara mare si puternica, n-au nevoie de asa ceva sa-i alunge pe aia din Crimeea. Daca folosesc bombe nucleare pentu a face asta ce o sa-si zica America, China si mai toata lumea?"Pai stai frate, daca astia dau nucleare pentru Crimeea noi ce dracu' facem daca intram in razboi cu ei?" intelegi? Si asa ii intoarce pe toti impotriva lor.
Si mi se pare total aberant sa crezi ca or sa arunce toti cu bombe nucleare in stanga si-n dreapta.Nimeni nu-i atat de idiot incat sa se iradieze singur.
Eu cred ca in cel mai rau caz, daca aia nu pleaca de acolo o sa se faca o "organizatie terorista" sau or sa apara niste "rebeli" care nu or sa fie tapi ispasitori pentru un atac bio chimic asupra Crimeei care nu o sa vina deloc din partea Rusiei.Intelegi? Asa cum s-a intamplat in Siria: "Nu...nu noi, rebelii!"
Asta i-ar scuti de o gramada de probleme.
N-are cum sa se inceapa razboi nuclear. De s-ar incepe, Rusia il cistiga, fiindca are aliniati pe Corea de N, China si intreg occidentul.
Putin nu are nici un motiv sa atace Romania, deoarece tara este in NATO. Iar dupa cum se spune in NATO "Este atacat un stat - riposteaza toate"