Wales are cele mai mici salarii din UK in aproape toate domeniile si sectorul privat este subdezvoltat.
Cam un sfert din galezi traiesc in saracie dar saracia din Uk nu e ca saracia din Romania in sensul ca ei folosesc alti parametrii pentru a o defini. Orice om/ cuplu care are nevoie de ajutor de la stat pentru a acoperi cheltuieli sau care are locuinta oferita de consilui local pentru o chirie modica fiindca nu isi permite sa inchirieze din banii proprii o locuinta potrivita pentru familie este considerat "living under the poverty line" de exemplu.
Am intleles! Am intrebat pentru ca am gasit pe net chestia asta si d-aia! Desi sincer sa fiu Wales nu mi s-ar parea o tara slab dezvoltata si cu salarii mici! Mai ales ca din ce am vazut, sta foarte bine pe turism!
Salarii mici comparativ cu celelalte tari din UK pentru aceeasi munca. Nu stiu ce turism totusi - Londra are turism ca nah, e Londra; Scotia ca e pitoreasca, pana si Irlanda de Nord are turism pe partea de The troubles. Dar wales nu prea - la mare e prea frig sa inoti si in rest pajisti si dealurile nu aduc prea multi bani.
Ciudat pentru ca am o cunostinta care a fost pe acolo si mi-a spus ca apa nu este atat de rece incat nu poti sa inoti! Oricum, multumesc pentru informatie!