| Gizăz a întrebat:

Întrebare pentru cei care "iubesc" sau nu câinii comunitari. Ce spuneți de articolul ăsta?

http://www.gandul.info/......ve-8298597

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Chintesenţa a fost cuprinsă în câteva fraze :,, Anual, zeci de mii de oameni, între care mulţi copii, sunt muşcaţi de aceste patrupede. Nu mai poţi ieşi noaptea pe stradă, ba nici chiar ziua, prin locuri mai neumblate, fără un par în mână."
Perfect de acord! Un articol extraordinar.

2 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"Şi ca să umpli ţara cu târle de câini, animale complet neproductive, cărora le dai de mâncare în condiţiile în care statul n-are bani să hrănească bolnavii din spitale, înseamnă să transformi mila în crimă.
Lucrurile sunt deci cât se poate de limpezi: avem de ales între oameni şi câini. Restul e gălăgie sentimentaloidă. Ar mai fi totuşi o întrebare, două: sunt câinii pericolul cel mai mare pentru cetăţean? Dincolo de foame, agresivitatea lor nu e accentuată de miasmele violenţei care plutesc în aer? În ce mă priveşte, sunt pentru suprimarea câinilor străzii. Dar atunci când omul tâlhăreşte, violează, ucide alţi oameni la fiecare pas, când vânează copii, la ce ne-am putea aştepta de la câini? Şi mă întreb: n-ar trebui să se aplice şi unor asemenea fiare bipede injecţia terminală?" - Amin!

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Ba fratilor daca iubiti asa mult cainii si animalele in general pentru. ca tara nu are fonduri, vindetiva voi casele si toate avutiile si faceti adapost de caini si traiti cu caini