Cu Klaus Johannis.Este un om capabil si parca putin diferit fata de toti politicienii romani.Mai ales ca e de etnie germana si cred ca a facut din Sibiu un oras foarte bun si frumos, mai ales ca Sibiul a fost si capitala culturala europeana.E un om capabil si de bun simt, tehnocrat.Pe Ponta il strica partidul. Oricum votul meu nu o sa conteze atat de mult, din pacate sunt multi care voteaza pentru o galeata sau o punga de faina si una de lapte, o matura sau o sapca.Si sunt multi care au o fixatie, sa voteze cu furnicile rosii adica voteaza cu celalalt rau din cele 2 psd si pdl.Cand ne vom invara minte si nu o sa mai votam cu fostii comunisti si cu partidele gorila mult patate de timp si de promisiuni desarte atunci vom avea un viitor stralucit.,
Un vot vine de la tine, 2 de la parinti si poate inca doua de la bunici si deja sunt 5. Mai spui ca 5 voturi nu sunt importante?
Imi desenez fata lui Vlad tepes. pe vremea lui nu se fura nici rahatul de pasare de pe drumuri
In Romania, nici bine nu le-a fost cetatenilor sub politica de stanga, nici firmelor nu le-a fost bine sub politica de dreapta. Practic s-au folosit de aceste denumiri pentru atragerea voturilor.
Probabil o conducere de dreapta si-ar putea face treaba bine, in cel putin 15 -20 de ani, in perioadele dinafara crizelor economice.
Sincer si eu il voi vota pe Klauss Iohannis, pur si simplu e un om normal la cap.
Adevarat, eu nu ma impotrivesc democratiei sau aripei stangi, sunt tari conduse de astfel de politica si traiesc foarte bine, dar nu pot sa-l vad pe Ponta presedinte sau prim-ministru.
Si din pacate el o sa iasa presedinte.Il sustin multi din oamenii din mediul rural.
Lacatusw2005 întreabă: