Perioada pana la 31.12. 2010 este trecuta in carnetul de munca, asa ca nu este o problema de dovedire a acesteia.
De asemenea de la 1.01. 2011 perioada lucrata ar fi trebuit sa fie inregistrata in Registrul general de evidenta a salariatilor si in format electronic (Revisal) la ITM, asa ca poti obtine si de acolo o adeverinta.
In orice caz, daca depui o cerere scrisa si nu iti elibereaza adeverinta, il poti reclama la ITM si ar trebui sa-i spui aceasta si precis iti va da adeverinta. Daca nu vrei sa te duci personal poti trimite cererea prin posta, recomandata cu confirmare de primire.
Multumesc din suflet!
Mai ales ca am lucrat si la o firma care si-a incetat activitatea in 2013 patronul s-a dus in tari straine si nu am de unde sa-l scot pentru adeverinta.E vorba acolo de 6 luni lucrate.
P.S.Am lucrat acolo pana 30 aprilie 2011 a fost ca in iad acolo si din cauza conditiilor grele dar si din cauza amantei sefului care ma chinuia zilnic sufleteste.Mai tirziu am aflat motivul de ce se poarta urit cu mine.A pus seful ochii pe mine si pentru ca nu m-a putut avea si ea ma pizmuia din acest motiv.Dar de aici si pana la a minti pana ziua de azi ca au trecut mai bine de 10 ani de atunci ca ii datorez bani e ceva strigator la cer.
sabin89 întreabă: