| mihaibrasov a întrebat:

Intrebare pentru oameni mari.

Dupa cum poate ati auzit, americanii l-au ucis pe Osama Bin Laden. Credeti ca asta ar putea fi un motiv pentru noi conflicte armate, sau, mai rau, un nou razboi mondial? E doar o intrebare, cine face misto am sa ii replic pe masura happy.

Răspuns Câştigător
| vlad93fcv a răspuns:

Am multe de spus, asa ca o sa incerc sa rezum totul pe scurt. Sper sa aveti rabdare sa cititi.
Eu am doua teorii : Una ar fi ca bin Laden este mort de cativa ani buni. USA a reinviat aceasta poveste cu martirul taliban in scop pur propagandist.Americanii au aruncat bomba de abia acum pentru cresterea economica de care aveau nevoie (in momentul asta fiind in cadere libera). Cum ma explicati crestea brusca a dolarului, iefnitirea barilului de petrol, oamenii iesiti in strada scandand numele lui Obama. Barack atat a asteptat, un motiv pentru a fi in topul alegerilor prezidentiale de anul viitor.Americanii aveau nevoie de putina incredere in stat. si se pare ca au obtinut.o.
A doua teorie este ceva mai elaborata : Chiar credeti ca America il cauta pe Osama? Atunci de ce s-au scos la iveala documente privind functia de agent CIA a lui bin Laden, de ce tatal si fratele lui martirului faceau afaceri cu George W Bush? Cum vine asta? Agentii CIA se omoara intre ei? Osama este doar o inventie de-a americanilor, atacurile de la 11 sept au fost doar un act de sadism, genocid. s-au gasit urme de explozibil in pilonii centrali ai turnurilo. Cum va explicati ca pilotii celor 3 aeronave erau analfabeti, dar mite sa mai piloteze si avioane (Sursa : Wikileaks). Americanii aveau nevoie de un motiv pentru a ataca tarile arabe bogate in petrol, pentru a pune stapanire pe el (USA fiind indotarata pana la faliment la FMI). Inca ceva, de ce credeti ca trupul talibanului a fost aruncat in mare conform "traditiilor". (eu unul nu cunosc nicio astfel de traditie musulmana). Parca se spunea ca trupul va fi dus intr-o baza militara unde ar fi fost chemata si presa pentru a fotografia trupul neinsufletit. NY Times afirma ca vila in care s-ar fi ascuns Osama ar fi fost ulterior incendiata. iarasi un lucru suspect. Cert este ca americanii sunt cancerul lumii, poate ma credeti nebun dar toate nenorocirile vin de la ei. poate chiar si cutremurul din Japonia, se vorbeste ca ar fi mana HAARP in acel dezastru. Si acea poza cu Osama mort. de ce in toate inregistrarile el apare cu barba sura (alba) iar in poza este parca cu 10 ani mai tanar? Intre USA si China va incepe batalia pentru noua ordine mondiala, un guvern care va stapani toata lumea.Ganditi-va oameni buni, nimic pe lumea asta nu este intamplator. acesta este doar inceputul, va fi mult mai rau. Sunt numai minciuni, musamalizari, genociduri si pacturi secrete la mijloc. Tineti minte un lucru, americanii ne-am mai mintit in '69 cand au spus ca au Aselenizat happy

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce stiu eu daca a murit sau nu treaba lor dar teroristi exista destui si asta nu inseamna ca e capatul razboiului.

| mihaibrasov explică:

@neuer91 - bine ca n-a murit prin '98 inainte de atentatele din '99... Mai tii tu minte cand dadea el casete la t.v. in care revendica (cu arma in mana) ca asa le trebuie la americani?

@ViolaPerSempre - Evident ca sunt multe musamalizari si minciuni mediatizate. Teoriile de care zici le-am mai citit, sunt interesante. Ceva bun insa, dupa parerea mea (si se pare si a ta) nu se prevede...

| mihaibrasov explică:

@neuer91 - Dupa cum observi cineva minte. Fie Obama, fie cea din linkul pe care mi l-ai dat pe privat. Vorbim de nume mari... Nici eu nu inghit toate chestiile care se dau la televizor, dar uneori adeptii teoriilor conspirative mi se pare ca exagereaza. De asta, in cazul in care nu ai fost tu langa Ben Laden sa vezi cine si cand l-a omorat cu ochii tai, nu cred in niciun link, nici in cel cu Obama care declara unei planete o chestie, nici in cel de pe lovendal.net (site de care incep sa ma cam indoiesc, de cand a inceput sa scrie articole ca Isus a trait prin Egipt...).

| Skyring a răspuns:

Au mai facut porcarii de genul [banuiesc ca stiti la ce ma refer] si asta nu ar fi de mirat. desi ma dezgusta total razboiul asta urias de interese nu putem sa ignoram ceea ce se intampla. asta sigur va duce la un alt razboi, parerea mea e ca se poate sa fie mult mai mult de atat, lucruri mai urate. [de ce intrebare pentru oameni mari?]

| Adrian1606 a răspuns:

Si tu crezi, in porcaria asta? Osama a murit de 10 ani.

| Adrian1606 a răspuns:

@mihaibrasov.
Ma faci sa rad,frate Osama a lucrat pentru CIA,tu chiar crezi ca,Osama bin laden a fost terorist? Daca crezi, ca a fost terorist, crezi in continuare.
Bin Laden a fost omorat de un terorist adevarat prin 2000 si ceva.
Osama bin Laden a fost omorat, de Omar Sheikh, a dezvaluit ministrul Pakistanez in 2007, iar la doua luni dupa ce a spus a fost asasinata.Astea sunt fapte reale, nu mistouri proaste, pe care le faci tu.

| Adrian1606 a răspuns:

Pai nici macar, nu afacut el atentatele.

| Cornelcmn8 a răspuns:

Razboi mondial in niciun caz, dar atacuri teroriste posibil, iar acestea probabil se vor da in America, intr-un oras mare/important.

| GodBlessYou a răspuns:

Dupa parerea mea un razboi la nivem mondial in prezent cat si in viitorul indepartat este absolut imposibil, la cat de bine sunt inchegate in ziua de azi relatiile diplomatice, se pot produce doar conflicte majore. Tarile arabe in mare parte nu sunt pasnice si sunt pline de extremisti care oricand pot creea un mini-razboi (Uita Libia), nu cred ca moartea lui Bin Laden ar fi motivul unui razboi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pai nu mai are rost sa planifici un scenariu pentru o tara deja ocupata, in schimb mai exista Congo cu cateva resurse, Libia care deja a inchis cateva conducte cu Italia, iar plangaretii mafioti si-au chemat amicii aliati.
Asta a fost doar o justificare pentru fondurile cheltuite pe trupele de soldati, e ca si cum ai taia o panglica pentru 10km de autostrada, asta nu rezolva problema razboiului si nu va aduce pacea pe pamant.
Urmatorul razboi e cu toate tarile arabe in care televiziunile au scos in strada manifestanti nemultumiti de actuala conducere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ai spus si tu e doar o intrebare, asa spun si eu e doar o parere: Ati auzit probabil ca americanii ne-au asigurat scuturi anti-racheta de ultimul tip.De ce? Suntem in pericol? Cum? L-au omorat pe "teroristul" care este asa din cauza americanilor care i chinuie poporul(intrati la mine am o intrebare ce a facut mare valva despre Osama bin Laden), asa, cum spundeam l-au omorat(desi nu cred). daca l-au omorat cu adevrat se vor ridica alti 1000 de bin Laden toata al-Qaida razbunandu-se si declarand razboi.Da, cred ca se aproprie al |||-lea Razboi Mondial Dar ce conteaza? Oricum se duce lumea de rapa.Mi se pare ca lumea se trezeste in sfarsit.

| 3rN3SyTo a răspuns:

Parerea me...presepun ca Osama avea si el oamenii sai de incredere, normal acum acei oameni vor incerca sa-l razbune intr-un fel sau altul, din cate stim cam sunt instare de orice oamenii lui Osama!