Hai plimba ursu.
Deja s-a făcut publice prea multe date și astăzi și oficiale despre mizeriile georgiste. Nu prea mai aveți șanse. Nici BOR nu mai e cu voi. Georgescu s-a folosit de voi. E sfârșitul. Laso moarta cu propaganda
În primul rând vreau să încep prin a spune că Elena Lasconi nu a refuzat o dezbatere electorală. Acesta este un lucru dezmințit de ea și de toți colegii ei. Faptul că ar fi refuzat o dezbatere e doar o minciună din partea fanilor lui Kremlin
Când vine vorba de calitățile ei.
Prima calitate ar fi că spre deosebire de Domnul Kremlin Georgescu ea are o direcție pro NATO și pro UE. Fani lui CG au susținut că Elena Lasconi ne-ar băga în război. E fix opusul. Ca membru NATO România nu are cum să intre în război. Călin Georgescu ne-ar putea băga în război din partea Rusiei împotriva Ucrainei. Totodată el a susținut reintroducerea armatei obligatori.
A doua calitate ar fi că spre deosebire de CG, Elena Lasconi nu are nicio legătură cu PSD PNL. Kremlin Georgescu a lucrat mult timp în diferite guverne PSD.
În al treilea rând Elena Lasconi are pregătire în comunicare. Ar fi un diplomat excelent. CG înafara de a ține Romania lipită de Rusia nu ar face nimic pe plan diplomatic.
Legat de șansele Elenei Lasconi la turul 2. Elena Lasconi este susținută de USR, PSD, PNL, REPER, SENS, UDMR, Forța Dreptei, PMP, minorități. Călin Georgescu e susținut doar de Aur și Pot care este un satelit al aur. SOS Romania nu a susținut că îl sprijină pe Călin Georgescu dar există șanse ca electoratul lor să meargă spre Călin Georgescu. Extremiști mai mult de 30% nu au. Șansele ca electoratul PSD să meargă spre Călin Georgescu sunt mici. Electoratul PSD care era mituit cu ulei și zahăr a migrat către Aur. De aici și scădere PSD de la 45% la 21%.
Aș menționa și faptul că Elena nu a aberat spre deosebire de contracandidatul ei... Vezi întâlnirea lui CG cu extratereștrii, pământul plat, apă care nu e H2O, nanocipuri in sucuri, Omu nu a ajuns pe lună, limba latină care a evoluat de fapt din română și nu româna care a evoluat din latină, Lucian Blaga care e interzis în România și multe alte lucruri...
Totodată Elena Lasconi a făcut treabă foarte bună în domeniul ei că jurnalist și a făcut o treabă excelentă că primar. Călin Georgescu a lucrat la ONU și înafara de așa zisa lui întâlnire cu extratereștrii nu a făcut nimic remarcabil în cariera lui profesională. Un lucru pe care îl pot aprecia la Georgescu e faptul că e sportiv. Dacă nu mă înșel are centura neagră în juda și karate, practică înot, echitație, face jogging și multe alte activități sportive. Totuși acestea nu sunt mari plusuri pentru funcția de președinte
CG NU A LUCRAT LA ONU! Si degeaba face sport daca e psihopat. Voila - https://republica.ro/georgescu-e-o-minciuna-de-la-cap-la-coada
1. Nu crede in teorii conspirationiste. Nu in toate, oricum. 2. Nu face apologia a doi criminali impotriva umanitatii. 3. Nu este guru al unei mase fanatizate si bigote, deci nu va instala o dictatura.
Apreciez răspunsul, mi-a plăcut CG când l-am văzut pe TikTok, acum nici nu știu ce să mai cred.
Aș fi vrut mai multe răspunsuri ca al tău ca să îi acord votul de încredere doamnei Lasconi.
Apropo, când ai aflat de Georgescu prima dată, în ce context?
Ai mare dreptate, subscriu la tot ce ai spus. Dar tin sa mentionez ca nu ne putem baza pe sprijinul partidelor si pe numarul relativ mic al votantilor extremistilor. E o manipulare de tip nou, manipularea a sute de bule conspirationiste sau bigote concomitent, iar in tara noastra exista multi carora nu li s-a prezntat pana acum un program suficient de extremist si de reatrograd pentru ei, de catre un personaj capabil sa il puna in practica. De data asta avem nevoie de fiecare om.
Cu privire la calitati:
1. Programul ei politic este rezonabil si exista exemple cum ca ideile sale pot fi implementate. Asta ar putea fi transformata intr-o critica cum ca nu da dovada de gandire originala, dar eu sunt un conservator (in adevaratul sens al cuvantului) si prefer sa nu se faca experimente revolutionare in tara in care locuiesc fara acordul meu, pentru ca ne-a dat secolul trecut destule argumente in defavoarea acestora. Georgescu, pe de alta parte, are doar idei gandite de el in bula sa, fara temei in realitate. Cu privire la economie (chit ca nu e responsabilitatea presedintelui) imi e mai ales dificil sa inteleg cum ar vedea o tara ideala, pentru ca vrea si sa renuntam la taxe si sa ne dea statul din toate si sa ne imbogatim toti. Cum Dumnezeu arata o economie "suveranist distributista" in care e incurajat spiritul antreprenorial si garantata proprietatea privata, eu nu inteleg, si am toate motivele sa cred ca nici el nu intelege asta. In fond, nu are nici un fel de experienta administrativa in directia asta, spre deosebire de contracandidata lui, deci e de inteles sa fie complet pe langa subiect.
2. Transparenta: Lasconi face parte dintr-un partid care nu a aparut peste noapte. Stim toti cum arata cabinetul ei si, chit ca exista si in USR diverse personaje care nu sunt 100% agreabile sau cu trecutul nepatat, pentru mine e foarte important faptul ca acestia sunt vizibili. Georgescu a fost de la bun inceput un mister. In ziua alegerilor nu stia nimeni cine este acest individ si a fost nevoie de implicarea serviciilor secrete si declasificarea documentelor astazi de presedinte ca sa aflam de unde a primit O PARTE din finantare pentru campania sa de TikTok. Cu privire la aceasta, problema transparentei e aceeasi! Te uiti la videoclipurile alea si vezi doar sloganuri, compilatii motivationale, apel la emotii... ce sa mai, vezi doar propaganda. Care sunt ideile si oamenii din spatele acestui candidat? Nici unul din sustinatorii sai nu imi poate raspunde la asta, pentru ca nici ei nu-l cunosc decat prin expunere la short form content. Nici poveste de cuvinte mari si elitiste precum "progresivism", "conservator", "sindicalism", "liberalism" s-a.m.d! De la suporterii lui nu auzi decat, cum am spus, sloganuri. "Vrem o Romanie mai buna!" si aici se incheie discutia. Din nou, eu personal i-am citit cartea (la ultima ma refer), stiu ce gandeste omul. Fanii lui nu! Si asta doar pentru ca ascunde tot ce are in spate de ochii lumii.
3. Lasconi ia intrebari de la jurnalisti: Un argument aparent minor, dar cu cat il gandesti mai mult, cu atat creste in relevanta. Georgescu a refuzat sa raspunda la intrebari sau sa se puna in orice fel de situatie in care sa poata avea loc un schimb de idei intre el si inca o persoana. Orice ai spune de ceilalti candidati, de Ciuca, de Simion, de Geoana, de Ciolacu si de Lasconi, astia toti si-au pus pielea in joc si ne-au aratat cum reactioneaza in situatii in care exista opozitie. Asta e o calitate pe care e absolut firesc sa o doresti de la un presedinte. Daca esti ales, va TREBUI sa dai socoteala non stop timp de 5 ani. Asa e natura unei democratii, cui nu-i convine sa nu candideze...
Georgescu ce a facut? A refuzat sa ia intrebari, a refuzat sa participe la dezbateri, a refuzat sa interactioneze cu opozitia. "Aveti voi deja toate raspunsurile" zice el, facand apel la acelasi mit mesianic prin care s-a promovat de la bun inceput. Si noi se presupune ca trebuie sa credem ca el va lupta vitejeste cu "sistemul" in numele nostru? Un om care nu are curajul sa-si justifice proprile afirmatii in fata unui grup de 10-12 reporteri va infrunta pe cont propriu intreaga Noua Ordine Mondiala + tot parlamentul si guvernul Romaniei? Nu observa nimeni absurditatea acestei idei? Fanii lui au 2-3 clipuri cu Lasconi care se balbaie si folosesc asta ca dovada ca nu face fata presiunii, dar de la Georgescu nu se asteapta la nimic de genul.
Iar legat de ultimul punct cu dezbaterea, habar n-am ce sa cred. Pe Reddit toata lumea zice ca Georgescu e cel care a refuzat, pe X toata lumea zice ca Lasconi a refuzat. Care e adevarul acolo, nu am de unde sa stiu.
Am aflat dacă nu mă înșel prin 2020/2021 când a fost propus de AUR la funcția de prim-ministru și mai târziu s-a vehiculat că va fi candidat la prezidențiale din partea Aur. M-am informat de multe ori de el și am știut că are legături puternice cu Rusia. Nu l-am luat ca persoană politică în serios până acum când a obținut 22%. Totuși tind să cred că mare parte din "succesul" lui s-a datorat Tiktok-ului iar din acest procent poate nu jumătate dar cel puțin un sfert sau răzgândit și nu vor vota cu el în turul 2.
Strategia a fost simplă. La început au plătit mi de influenceri să promoveze hastagul lui și ideea de a merge la vot și de a vota o persoană "patriotă". Zeci de persoane au ieșit mai târziu și au spus că ei au fost plătiți pentru a promova ideea de vot dar în realitate l-au susținut indirect pe CG.
Totodată s-a vorbit de o armată de boți. Acele comentarii nu sunt făcute de boți. Miile alea de comentarii seci cu "Votez CG" sunt scrise de oamenii. Tehnica e simplă. Ai un grup de Facebook sau telegram cu 20 de persoane. Fiecare are 10 conturi și postează 5 comentarii de pe fiecare cont. Se dă share la un videoclip de pe Facebook, YouTube sau Tiktok și acele 20 de persoane comentează. Cu câteva zeci de persoane te poți trezi cu mii de comentarii la videoclipuri la întâmplare. Au fost videoclipuri cu Messi legate de fotbal la care dacă intrai vedeai zeci de comentarii pentru Călin Georgescu.
Același lucru se face și cu videoclipurile. Se dă share la un video. Cele câteva zeci de persoane postează de pe 10 conturi pe Tik Tok. Câteva videoclipuri pe zi. Iar în câteva zile poți avea chiar zeci de mii de videoclipuri... Acum Tiktok q șters zeci de mii de conturi și va șterge toate aceste postări spam. Strategia nu va funcționa și în turul 2.
anonim_4396 întreabă:
simplaexistenta întreabă:
ElenaD05 întreabă: