Daca scapam de 2012 si nu ne termina, ca popor, Basescu cand termina (mandatul?), nici nu mai conteaza cine va fi presedinte! Vom fi atata de caliti si plini de lehamite ca se va alege singur! Cel mai hotarat se pare ca este Ponta in a da cu stangu in dreptul(dreapta) partidului si a esua lamentabil! Antonescu are sanse ca asteapta la colt (pana se bat altii) sa fie cel de-al treilea care castiga!
Intrebarea este chiar stupida si sti de ce? pentru ca nu putem sti dinainte cine va fi presedinte.
Acum fara sa bag pe toata lumea in aceeasi oala sunt multi credini care voteaza cu cine nu trebuie pentru o galeata, un salam, un caine sau mai stiu eu ce porcarii iar dupa aceea se intreaba de ce e asa grea viata in Romania?
sau ce ma fac cu galeata primita de la ei? ce sa faca o mananca si isi platesc datoriile cu ea pentru ca merita!
O zi buna!
Boc, udrea, boc, udrea = sfarsitul lumii!
Glumeam nu stiu mai este pana in 2012 sa speram ca urmatorul va face ceva pentru Romania
Nu este deloc o intrebare stupida, insa sincer - aceasta tara se duce pe apa sambetei...nu dau foarte mare importanta acestui lucru. Oricum nu se va schimba nimic.
Esti de acord cu mine ca urmatorul care va veni la putere va fi mai flamand decat basescu si tot o p... va fi de tara asta! din 89 si pana acum am tot fost intr o continua criza si vom mai fi si in urmatorii 10 ani!
Poate va fi cineva care sa ne scoata din mizeria in care suntem acum... dar hai ca o dam in SF-uri.
Hmmm Romania s-a dus de rapa din cauza lor promit marea cu sarea dar cand se vad ca sunt la putere uita... ce au promis candva si sunt sigura ca oricine ar fi tot la fel o sa ramana Romania o tara plina de fomisti si obsedati de bani (ma refer la parlamentari si urmatorul presedinte) si basescu sa ma pupe fix undeva nici acolo ca e naspa punct
Eu creca ar fi Boc. Dar daca Basescu o va tine tot asa...Nici in vieci nu va fi Boc
sabin89 întreabă: