Mi se pare ca n-ai gandit prea mult. Cei ce sustin religia, la fel ca si cei care n-o sustin, nu fac altceva decat ca isi exercita doua drepturi si libertati fundamentale prevazute de Constitutie, respectiv libertatea constiintei si libertatea de exprimare, de altfel cum o faci si tu prin aceasta intrebare.
Si ceea ce fac elevii ii priveste pe ei si parintii lor, tot in exercitarea acestor libertati.
Una e sa zici "vedetele" si una e sa zici acele persoane in calitate de parinti nu sunt de acord sa se scoata religia de la orele copiilor lor.
Si pentru ca sunt vedete n-au voie sa-si exprime parerea?
"Si pentru ca sunt vedete n-au voie sa-si exprime parerea?" vad ca nu intelegi ce vreau sa zic asa ca o las balta
Credinta e ceva intim. In momentul in care te apuci sa o urli de nebun pe strazi, desi pina atunci nu ai facut nimic ca sa o sustii, esti un nemernic. Nu l-am vazut pe tiganul ala care nu doarme vara sa ctitoreasca vreo biserica-manastire-ceva, acuma e tat un credincios. La fel ca si cei de o etnie cu el, iti dau cu toporul in cap si dupa aia zic "doamne iarta-ma".
@Ioandelasal: Ai dreptate, dar zi-ne si noua cum se face ca unii s-au trezit fix acuma religiosi? Cernea sau altii ii stiam dinainte ca au o pozitie pe care si-au pastrat-o. Marile vedete s-au trezit crestini peste noapte?
P.S. La toamna va fi foarte interesant. Acum, cel putin 15% din aia 90 au bagat copiii la religie ca sa nu piarda media de pe primul semestru...
Ti-as putea spune ca acum se discuta acest subiect dar asta este doar o ipoteza. Drept sa spun nu ma intereseaza chestiunea si, de altfel, fiecare are dreptul sa-si exprime parerea cand vrea, indiferent cat de mari sau mici crestini sunt.
Cred ca mai bine ar fi sa o demonstreze prin fapte, nu crezi? De fapt acuma se arde mult gaz pentru nimic. Sa vedem la toamna cum va sta problema. Pina atunci, noi sa fim sanatosi. Si dolarul vreo 7 RON, daca se poate.
Stai tu linistit, au primit eu ceva sa face reclamele alea. a scos BOR din mana pentru marketing ca sa primeasca de 100 000 de ori mai mult
Implicarea vedetelor in asfel de proiecte da credibilitate pentru ca sunt cunoscute de toata lumea, dar nu cred ca a fost motivul pentru care 90% dintre elevi au ales sa faca religia.
Haios e cum se da vina pe atei dar in acel "90%" din elevi, majoritatea sunt religiosi nu atei.
Probabil pentru ca au primit oferte bune pentru implicarea in campaniile astea si pentru ca le da o imagine pozitiva, cu siguranta sustinerea religiei ofera o imagine mai buna, decat daca ar sustine legalizarea prostitutiei. Asta din punctul de vedere al majoritatii.
Cat despre cei care au ales ideea de a plati persoane publice pentru campanie, persoanele publice au mai multa priza la public decat daca ar fi fost un anonim care sustine pastrarea religei in scoli.
A, esti in Italia.Te-as intreba cum e pe-acolo dar ma lungesc cu vorba.
Majoritatea intrebarilor din oracol sunt intime, prea intime. Uneori ma intreb daca nu cumva TPU lucreaza pe ascuns cu SRI.Chiar daca sunt stupide, intrebarile dezvaluie prea multe despre tine.E mai rau decat Facebook.
Ca sa intru si in subiectul cu cainii comunitari nici mie nu mi-a venit sa cred cat de tampiti sa fie germanii sa faca atata scandal, sa iasa la protest pentru niste afurisiti de caini. Dupa ce a fost adoptata ''Legea lui Ionut'' numarul oamenilor muscati de caini a scazut considerabil deci s-a facut ceea ce trebuia.
In locul religiei mai bine ar mai baga si ei o ora de sport. Cine isi doreste religie sa mearga la biserica.