Da, poate fi amendata, daca politia vine si constata ca este adevarat ce-ai reclamat.
Da, daca ai dovezi. Spui ca filmezi. Ce filmezi in afara de sa fii la ea in casa?
Galagia
Deci intrebarea ta este irelevanta. Puteai fi mai politicos.
Mergi intai sa vorbesti cu vecina si sa-i spui ca te deranjeaza zgomotul facut de bataile ei in orele de somn (ora 22 seara la6 dimineata sau de la ora 13 la 14 dupa amiaza).
Daca face zgomot in afara acestor ore, atunci nu ai ce-i face, fiindca are voie.
Daca continua sa faca zgomot in timpul orelor de odihna, chiar si dupa ce ai vorbit cu ea, atunci poti suna la Politie.
Lasa-l, ca se plictiseste si nu are ce scrie pe aici. Vezi ce mi-a raspuns.
Dacă poliția vine și constată ce e așa cum spui tu și nu altfel, atunci da, poate fi amendată
Daca filmez e mai bine?
Inutil, fă ce-am spus sau nimic
Ca sa am dovada, ca pana vine politia.
Degeaba filmezi, nu contează, n-ai aparatură "autorizată"
De unde știi tu ca bate cu picioarele? Poate umblă prin casă, și are mersul mai greoi, și probabil de aceea se aude atât de tare. Nu înseamnă că o face intenționat. Dacă bate cu alte lucruri, înseamnă că e și ea deranjată de alți vecini și vrea să facă și ea gălăgie intenționat.
Își poate lua amenda, însă doar dacă face gălăgie mare între orele de liniște 23:00 - 09:00. Și între 14:00 - 15 :00 ( orele de liniște le-am zis aproximative, deoarece nu știu exact la ce ore sunt aceste ore de liniște).
chiftelutacrocanta întreabă:
___oGqQ întreabă: