anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,,Iubitul nostru președinte" se plimba numai prin țări străine și nu îi pasa deloc de ce se întâmplă la noi în țară! Am văzut foarte multe persoane care l-au votat în 2014 și acum regreta! Eu nu aveam drept de vot atunci, dar pentru cine l-a votat, sunteți mulțumiți de el?

12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Va mai aducenti aminte "Ghinion"?, sper sa fie in casa lui acest ghinion, si astept sa am dreptate la previziuni, dupa ce isi termina mandatul sa mai piarda cel putin 1 casa si sa aiba cateva dosare la DNA, nu ca nu ar merita, mealteanul de 2 metri care isi bate joc de banii tarii!

Poporul are puterea in momentul acesta nu va opreste nimeni sa iesiti in strada si sa cereti demisia incultului de la Sibiu!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am fost mulțumit in primii 3 ani de mandat. Apoi indiferent în următorii 3. Dezamăgit total pe urmă.

| Mosotti a răspuns:

Pai l-au votat ca nu stiau in ce sistem traim, ca daca stiau in ce sistem politic traim, ar fi stiut ca oricine vine nu va face nimic bun.
Ei regreta orice ar vota, ca ajung la concluzia la care am ajuns eu.

Dar cum tot nu au inteles treaba, vor vota la infinit prin rotatie nenorocitii si tot or sa regrete.
Nu realizeaza ca trebuie schimbare de sistem. Ca daca stiau ce si cum cereau schimbarea aia de sistem unde nu are cum sa nu fie bine cand vine cineva sus.

| dullcat a răspuns:

Nu sunt multumita deloc.laughing Cu cat trec anii cu atat iti dai seama ca nici nu ai cu cine sa votezi.Asta e mai tragic decat a nu avea drept de vot, deoarece personajele respective cred ca ele chiar sunt votate de popor.Sunt unele situatii in care nu este destul sa alegi raul cel mai mic, zicand ca na, o fi bine si asa, decat deloc, iar asta se aplica inclusiv politicii, din punctul meu de vedere.

| relian a răspuns:

Si ce ai vrea sa faca? Oricum este tablou, asa ca omu daca tot e presedinte, sa beneficieze si el de fctia asta si de banii publici laughing

Eu nu l-am votat si nici nu votez pe nimeni din RO.O sa votez cand sor schimba legile, cand or sa elimine imunitatile alea, cand or sa fie lege daca furi sa iti confiste tot si asa mai departe.

Daca votezi acum, la ce legi sunt nu faci decat sa pui hotu sa pazeasca casa de bani laughing pui lupu la stina de oi laughing

| Holiday a răspuns:

Normal ca nu poti sa fii multumit. Dar, si in 2014, si in 2019, a fost cea mai rezonabila optiune. Daca votam altceva, era si mai rau.

| J0B0MAT a răspuns:

Față de Ponta, Dăncilă cu care parcă a candidat, mai bine Iohannis.Și acum față de Simion, Șoșoacă, Ciolacu tot Iohannis mai bine.

| Hyperion7 a răspuns:

Exclus.

| Zartbitter a răspuns:

Eu sunt mai degrabă îngrozit de următoarele alegeri

| 1234568807 a răspuns (pentru Zartbitter):

Urmeaza in 2024 din cate stiu

| mx1336 a răspuns:

De ce ti-ar pasa daca oamenii sunt multumiti de el? chiar nu poti sa faci altceva in momentul asta decat sa iti focusezi mintea pe aspecte de genul? fii creativ. fa altceva.

| Iowkjaoiakk a răspuns:

Motivul pentru care multi l-au votat și mai apoi revotat pe Iohannis este pentru ca desi este un politician extrem de slab, era cea mai buna obtiune.In comparatie cu Viorica Dancila, PSD, Usr, AUR, Sosoaca si lati el este cel mai bun, dar avand in vedere cat de praf este politica romaneasca ăsta nu este un lucru de lauda.