Pe Geoana parea mai hotarat sa conduca tara la ultimele alegeri si am vazut undeva scria ce a spuns Geoana atunci:In seara asta intram cu adevarat in Uniunea Europeana.
Inca nu s-a nascut politicianul roman care intr-adevar sa faca ceva pentru tara, pana atunci va pierdeti vremea degeaba la vot!
Pe dan diaconescu (doamne fereste, ar trebui sa fiu high grav de tot ) cred ca pe baselu pe vremea pesedistilor parca era mai mafie decat acum
Hai sa o luam altfel ca vad ca unii o iau pe aratura. cred ca 90% din cei de aici habar nu au care sunt atributiile presedintelui in Romania, cred ca gata, daca esti presedinte soarta tarii depinde de tine si tara asta nu merge bine doar pentru ca nu vrea presedintele, oricare ar fi ala. probabil ca 70% din cei ce au raspuns nu au nici macar drept de vot... asa ca...
Parerea mea e ca niciunul nu e capabil dar avnad in vedere situatia actuala poate ca pe Geoana
1. Cativa au probleme cu voturile "stupid";
2. Decat sa votez pe vreunul din ei, mai bine nu votez deloc.
Pe crin antonescu! psd si pdl au avut presedinti sa dam o sansa si la liberalul nostru pentru ca daca nu ii dam o sansa nu ne poate demonstra ceea ce poate face, si sunt sigura ca poate face mult mai multe decat base, adica mult mai mult decat NIMICA!
sabin89 întreabă: