Nici in gluma. De altfel inca nu am gasit unul pe care l-as vota, dar mai este pana in 2014 si cine stie de unde sare iepurele. Un Craciun fericit!
Este prea destept şi corect pentru majoritatea care trebuie condusă ca o turmă de oi, greşesc, de berbeci am vrut să spun.
Prea multă prostie care cere, normal, prosteală.
E prea inteligent pentru postul ala caci stie de mult despre natia asta ca nu se poate face nimic cu ea.
Cand ti-am citit intrebarea, am avut impresia ca ma aflu la Trivia/Amuzante.
Ei bine, nu... Si raspunsul meu este, nu. Tu l-ai vota? Sau ti-ai dori asta? - Ca Prigoana presedinte.
Ioandelasal, scuze, sper sa nu sara si iepurele si de data aceasta, in buzunarul cetatenilor si /sau sa le fure caciula.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
asta e buna gluma
ala presedinte? ca sa ce?
sa ajungem mai rau?
cred ca Vadim ar fi mai bun
Hai c-ai zis-o. E mai bun nebunu decit gunoieru'. Duca-se dreak amindoi
Cred ca nebunu ala ar face totusi ceva, macar sa trimita din unguri acasa si tiganii in India
Nu este in stare populatia sa alega un om serios, si daca conjunctural o face din greseala imediat il ironizeaza, daca are barba ii zice ţap si sigur va alege un bufon, asta place aceste-i populatii care nu are nici macar demnitatea sa-si exprime sincer votul decat in asociere cu galeata, mici, bere, brighete, pelerine, tricouri si alte căcaturi. Cat il priveste nu are stofa de presedinte dar pentru faptul ca si-a incropit o afacere cand nu era varat in politica cred ca trata problema Romaniei mai serios decat actualul presedinte care s-a dovedit a fi de doi lei fata de functia pe care o are si nu face altceva decat sa-si satisfaca orgoliile personale. Sper ca la alegerile de la anul' sa castige opozitia si prin suspendarea lui Basescu sa nu mai aud nici macar numele lui.
Cred ca aia ar fura mai putin.
Doamne fereste, doar n-am baut furadan
Nu,deşi este un bun gospodar, mai fără fiţe decît majoritatea! Nu are totuşi prestanţa unui preşedinte de ţară!
TheGazeTTeRuKi întreabă: