| AloneQsFini a întrebat:

La ce te mai ajuta scoala in ziua de azi? Atati oameni cu carte cotrobaie in tomberoane; si mai multi oameni cu 8 clase muncesc in strainatate pentru 1500 de euro.De ce nu muncesc si alti straini la romani? De ce numarul emigrantilor creste pe an ce trece la fel ca si cel al somerilor.De ce suntem o tara slaba din punct de vedere economic?

Răspuns Câştigător
| MindFreak a răspuns:

Scoala te ajuta foarte mult daca o faci cu simt de raspundere. Spui ca oamenii cu carte controbaie prin tomberoane, iar cei cu 8 clase muncesc in strainatate pentru 1500 de euro. Pai tu crezi ca daca ai o facultate absolvita te poti numi om cu carte? Pai cati indivizi nu au Dreptul absolvit si daca ii intrebi ceva despre legislatie nici nu stiu ce e aia? Daca esti competent si serios e imposibil sa nu iti gasesti ceva de lucru, chiar daca acest sistem bolnav din Romania este foarte descurajant.
Numarul emigrantilor creste constant datorita salarilor foarte mici din Romania, cu care se traieste foarte greu, iar numarul somerilor creste fie din cauza disponibilizarilor, fie din cauza ca omul oricum castiga 5 milioane unde lucra, asa ca mai bine sta acasa si ia banii. Suntem o tara slaba din punct de vedere economic datorita productiei interne scazute. Importam extrem de mult, in vreme ce exportul este foarte redus. Banii de la buget sunt tocati vezi bine de o gasca portocalie pe case, pe masini, pe genti Armani si pe pantofiori Luis Vuiton(sau cum s-o numi). Ai intrebat de ce nu vin strainii sa munceasca in Romania. Pentru ca la ei in tara(vorbim de tarile dezvoltate din V) muncile grele sunt facut de emigranti, iar munca usoara este facut in mare parte de cetatenii autohtoni, care castiga un salariu foarte bun. Asa ca nu prea au motiv sa plece de la ei din tara, unde sunt locuri de munca cu salarii decente si sa vina in Romania unde se moare de foame.

2 răspunsuri:
| adytzoi a răspuns:

Bine zis...eu cred ca din cauza conducatoriloar astora id**ti. da nu e vb de basescu, e vb de iliescu, ca doar el a distrus tara. doar in timpul lui ceausescu am avut aproape tot ce vroiam...parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucrurile sint extrem de simple. Cine nu ii lasa pe cei cu studii superioare sa munceasca si ei pe bani multi?
In viata fara bani, esti mort, vrei bani, te duci si faci ce este nevoie pentru a cistiga mult. Punct.
Vrei sa ti la prestanta si stai cu nasul pe sus, perfect, dar stai si cu burta lipita de spate, te plimbi cu transportul in comun, si-ti faci concediul in balcon, la umbra covorului vecinului de sus! ( adolf )