| LordCristobal a întrebat:

La multi ani tuturor!
De sarbatori am hotarat sa imi fac vacanta de iarna in oraselul bunicilor.Ei bine cu doua zile inainte de Revelion am fost sa fac cumparaturi pentru petrecerea de Revelion dar la intoarcere am hotarat sa merg pe o scurtatura care imi scurta drumul spre casa cu zece minute.Pe aceasta scurtatura inainte era o zona cu fabrici si uzine si era foarte circulata dar dupa Revolutie fabricile s-au inchis si in zona au ramas doar ruinele fostelor inteprinderi si mai sunt si cateva case noi facute.Lumea nu prea mai merge pe acolo de frica sa nu fie atacati de caini vagabonzi si din cauza unor legende urbane.Dar mergand pe aceasta scurtatura am vazut ceva foarte ciudat:am vazut o proprietate cu doua casute darapanate cu o suprafata foarte mica dar in schimb era pazita de peste 15 caini vagabonzi.Cainii nu aveau cum sa te atace pentru ca era un gard care te proteja de ei dar am mai multe intrebari:
Nu e ciudat ca o proprietate cu suprafata foarte mica sa fie pazita de peste 15 caini?
Este un caz de reclamat la Protectia Animalelor? Personal mi se parea un spatiu foarte mic pentru un numar atat de mare de caini.
E posibil ca in acea proprietate sa se desfasoara activitati ilegale?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Este foarte posibil ca in aceasta proprietate mica sa locuiasca o persoana sau mai multe persoane in varsta si cu ceva probleme mintale care a/au luat si ingrijit multi caini vagabonzi, pe acelasi principiu multe femei in varsta au 10-15 sau mai multe pisici in casa sau apartament.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta nu inseamna ca acea proprietate era pazită de acei caini. Acolo se adună ei dupa ce isi fac veacul prin oraș.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine știe.
Erau îngrijiți câinii?
Poate stăteau boschetari acolo.

| LordCristobal explică (pentru suntserios):

Da,pareau ingrijiti.

| relian a răspuns:

Alta grija nu ai, dec it sa pindesti animale prin curtile oamenilor?
Daca ar fi fosat in drum si sa spui tear fi atacat, atunci da, asa nu vad care ar fi problema ta? Activitati ilegale, mda, te pomeni ca esti un de asta agent sub acoperire, ai dat o raita pe ala aia laughing Uite asa unia in loc sa isi vada de drum, isi baga nasu pe unde nu le fierbe porcu laughing Se pare cauti sa iti faci de lucru, cauti singur probleme.

Ce ai spus tu, nu e nimic suspect, macar de-ar fi fost ceva suspect, sa spui sa suni la politie.
Daca chiar vrei sa suni, nu trebuie sa vii pe TPU sa ceri voie, ori sa intrebi daca sa suni ori nu, suna e alegerea ta.

| LordCristobal explică (pentru relian):

Ai interpretat gresit intrebarea.

| relian a răspuns (pentru LordCristobal):

Deloc, am raspuns exact la subiect.Ai spus ca animalele alea pareau ingrijite, deci nimci dubios, pazeau casa, nu pazeau nimic, acolo erau ele, in curtea acelei case, iar nimic dubios.
Is oamenii care au o stina de catei, de pisici, le plac animalele, unia ii aduna de pe strada, ii ingrijeste, le cumpara mincare, uneori ii tine si in casa laughing cunosc asa persoane.
Nici aici nimic dubios.
Fenomene de astea paranormale laughing nici pomeneala, animalele simt daca e ceva naspa ar rupe gardu si ar fugi, asa ca nimic nici aici dubios, sau superstitios.
Ce am interpretat eu gresit? Se pare ca tu esti cel care se baga ca musca era u sa zic unde, cum am spus e mai bine sa iti vezi de treaba, mai ales daca nu ai vazut nimic clar.
Aceste chestii pot tot tie sa iti faca rau.Chiar am pe aici un amic, locuia la un complkex de aptm, pe acolo era un colorat vinde droguri, adica asa stia el, personal nu s-a dus, na cumparat, nici n-a vazut asta.
Apoi s-a intamplat ceva altercatie intre ala si probabil ceva clienti, au tras aia cu pistoale cred, ori scandal, el auzind, suna la birouri la cladire si le spune alora, vedeti ca este X ala stiu ca vinde droguri, sunati la politie.Ba dupa a sunat el la politie, a venit politia, l-a intrebat, apoi iai iau zis sa isi vada de treaba, asa iau zis politistii laughing

El foarte indigant ce politisti is aia, imi povestea mie.I-am zis ma stai usor, politia nu baga in sama pe cei care vin si spun CRED ca e X, sau eu asa CRED, nu ia nimeni in sama pe ce crezi tu, daca nu ai vazut ceva clar.
Ei mai departe, scuze ca scriu mai mult, dupa vreo 2 zile el iese, sa mearga in oras, ala parcat linga masina lui, coloratu laughing da geamu in jos si zice astuia.
E bine acu daca te impusc? laughing avea pistolul la el.Bineimnteles ala nu sa complicat cu el, deci aia de la birouri de la cladirea i-a spus cine la turnat, dar fara sa il vada.

asa si tu acu, te apuci fara sa stii nimic, fara sa fi vazut absolut nimic, sa suni la politie, pentru ce doar tu stii, ca ti sa nazarit tie peste prajit laughing cum am spus cauti probleme de unu singur.

Nu exista sa faci asa ceva, daca nu vezi ceva clar, oare no face careva acolo activitati ilegale laughing tu crezi ca asa merge, pe ce crezi tu? Cind vezi ca cineva da cu masina peste un pieton, al dreacu atunci nu sunati nimeni laughing dar ca ti se nazare tie ceva gata rapid deja urla moralitatea din tine.

Atunci te bagi, cand vezi tu cu ochii tai ceva clar, nu ca ai vazut 10 catei nu stiu eu undeva.

| carevaescu a răspuns:

Totuși orășelul tău mic nu este fundalul unui film american