| Anonimul151 a întrebat:

La nivelul județului, s-a decis să ni se de a teste standardizate. Am dat la câteva materii, dar mai sunt la care vom avea.

Maine spre exemplu, e la lb. română ( la liceu ), chestia e că în "regulamentul" ala sau ce o fi de funcționare a acestor teste scrie că testele pot trecute în catalog cu acordul cadrului didactic, dar și a elevului. Eu prin asta, înțeleg că ar trebui sa fiu și eu de acord. De ce zic asta?

Păi nimeni nu știe nimic din ce dăm, ce ne poate pica, etc. Și normal, din aceasta cauza putem lua note mici. Și tot noi elevii vom avea apoi de suferit pentru a ne scoate media.

De ce trebuie sa ne treacă obligatoriu, fără sa ne întrebe și pe noi dacă asta scrie în regulamentul ala?

Adică ok, sunt niște testări neoficiale, date la nivel județean. Însă, eu dacă i au notă mica nu vreau sa îmi trecută.

Toate materiile la care am dat pana acum, nu ne trece nota. Doar dacă dorim. Iar unii nici așa. Nu o trec deloc. Ceea ce e și normal.

Mi se pare o mare prostie și o mare bătaie de joc, ca cei din Ministerul educației, inspectoratele școlare, sa ne de a teste de acest gen și nici sa zică din ce să ne pregătim. Ne poate pica ceva, ce noi nu am făcut la clasă. Dar, nimănui nu i pasă.

Cum pot proceda astfel încât să nu îmi fie trecută nota?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu ce n-ai inteles si ce probleme ai.
Regulamentul spune clar ca notele la aceste teste pot fi trecute in catalog doar cu acordul elevului si asa se va face, nici un profesor nu poate incalca prevederile regulamentare.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este vorba despre testele Brio?

| Cresta a răspuns:

" în "regulamentul" ala sau ce o fi de funcționare a acestor teste scrie că testele pot trecute în catalog cu acordul cadrului didactic, dar și a elevului."
"De ce trebuie sa ne treacă obligatoriu, fără sa ne întrebe și pe noi dacă asta scrie în regulamentul ala?"
E clar ca nu ai inteles ce ai citit, ce ai scris.
"Cu acordul elevului" ce ar insemna pentru tine?