| LanguageMaster a întrebat:

La noi in Romania daca obtii venituri online din publicarea de videoclipuri pe site-uri precum Youtube, trebuie sa te inregistrezi ca si PFA?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu trebuie sa iti faci Persoana Fizica, dar trebuei sa declari toate veniturile la sfarsit de an!
Cei de la fisc iti pot verifica contul bancar si iti pot impozita tot ce-i acolo.
Imagineaza-ti ca este simplu, toti banii de pe Youtube si internet ajung in contul tau bancar, pentru ca altfel nu ai cum sa-i retragi, asa-i?
Deci, tot ce-ti ajunge in contul bancar din vanzari, din reclame, din surse diverse, totul se impoziteaza!

| Violleta2022 a răspuns:

Esti copli mic daca reactionezi asa! Mi-ai evaluat raspunsul ca nefolositor din cauza ca nu ti-am spus ce voiai sa auzi, cate imaturitate!
Imi pare rau baiete, dar ca vrei sau nu vrei, legea este facuta pentru tori.
Din pacate sunt contabil si cam asta fac, iar cei de la taxe si impozite, umbla prin conturile bancare sa vada daca ai venituri nedeclarate, sa-ti dea amenzi si sa te impoziteze!
Maturizeaza-te si comporta-te ca un om normal, daca vrei sa fii tratat ca atare!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

happy Asta e. Uneori ma gandeam sa scriu ce vor ei. Bineinteles ca este copil mic si fara minte prea multa daca a facut asa. Raspunsul este foarte folositor deoarece contine informatii adevarate. Minte si tu ca sa iei folositor. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru nefolositor, dar asta-i adevarul. De retinut sa nu te mai ajut niciodata.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, ai incasat-o si tu?
Ti-am spus, se comporta exact ca un copil, daca nu-l mangai pe cap si nu-i spui ce fvrea el sa auda, te crede dusman si iti da in cap.
Imatur si fraier, ca nu-i vrea nimeni raul, dar trebuie sa inteleaga ca se comporta prosteste!
Ai dreptate ramon, pe viitor am sa-l ignor si eu!

Treaba lui, avevarul este ca adevarul doare. Mai am pe una Noname care in loc sa isi vada de treaba da nefolositor si eronat. Pesemne este ateista si dansa. Nu ma deranjeaza nefolositor de la alta persoana decat cea care a pus intrebarea dar dansa citeste si da nefolositor daca nu esti de acord cu ea. Cum am zis, pe mine nu ma deranjeaza asta dar pe ea da. O sa imi petrec toata Duminica dandu-i tipei nefolositor ca sa vada ca la rau cu rau se raspunde. Mi-a dat ignor vad dupa cateva zeci de nefolositoare insa am multe metode de a-i da in continuare nefolositor. Pentru ea un nefolositor conteaza pentru ca este o persoana pe care nu vreau sa o descriu. Pacat insa ca AnimalLover si-a dat marama pe fata. Il credeam animallover.

Scuze gresisem userul. Cel ce a pus intrebarea mi-a evaluat raspunsul. In fine.

| TudyCFR a răspuns:

Nu. Pentru ca tu nu ai nici o afacere nimic tu doar te distrezi si castigi bani din asta.

| LanguageMaster explică (pentru TudyCFR):

Dar trebuie platite taxe si impozite?

| TudyCFR a răspuns (pentru LanguageMaster):

Pai asta depinde si de cei de la Youtube deoarece daca ei pur si simplu iti baga tie banii intr-un cont atunci nu o sa platesti nimic dupa ei ca nu are statul de unde sa stie ca banii aia tu i-ai castigat sau ti s-au donat

| K0sti a răspuns (pentru TudyCFR):

Debitezi numai prostii! Ai citit TOS-ul Adsense?
http://www.luizadaneliuc.ro/impozit-venituri-google-adsense/

| Violleta2022 a răspuns (pentru LanguageMaster):

Da, trebuiesc platite taxe si impozite la toate veniturile incasate!

Absolut toate veniturile sunt impozitate. Chiar si daca muncesti cu ziua. laughing
Daca ai avut ocazia vreodata sa completezi o hartie in care te intreaba ce venituri ai, afla ca tot ce scrii acolo va fi impozitat. Acela este scopul intrebarii daca ai vreun venit si sursa venitului. Din Youtube, munca ca angajat sau zilier, totul se impoziteaza.

| Axelrunda a răspuns:

Nu! crying((( pana la 24:01 am fost locul 1 si acum deodata locul 3

| DozaDeSperanta a răspuns:

Stimate, LanguageMaster!

Pentru a obtine venituri din site-uri precum Youtube, este nevoie sa completati un contract AdSense.
Contractul AdSense urmeaza sa fie aprobat sau dezaprobat intr-un termen de 30 zile.

Un raspuns prompt la intrebare dvs. ar fi :
Nu, nu este nevoie sa te inregristrezi ca si PFA, deoarece se inchieie un contract intre dvs si AdSense.