Ce pot sa-ti spun e ca ti-au fost incalcate drepturile. Cuantumul concediului pentru sarcina si lauzie este suportat integral din bugetul asigurarilor sociale de stat, conform Legii nr. 19/2000.
Adreseaza-te Inspectoratului teritorial de munca printr-o cerere scrisa, in care sa arati ca nu ti s-au platit drepturile si ulterior, instantei de judecata.
Si eu am primit banii doar atunci cand organizatia a primit banii de la ministerul sanatatii. Oricum si indeminizatia se primeste cu o intarziere de cam 3 luni. Eu am vorbit cu o deputata si am spus ca este strigatoare la cer aceasta realitate, a spus ca va semnala mai departe aceste intarzieri, sa vedem cum se mobilizeaza.
Asta e diferenta intre public si privat. O banca privata vireaza banii instantaneu in orice colt ar tarii, ministerul sanatatii dupa 6, 7 luni, ministerul muncii proceseaza in 3 luni. Pe mine ma pasioneaza sa vad ce pot face pentru a imbunatati aceste lucruri.
Sa-ti faci dosarul si te prezinti cu el la directia muncii si protectiei sociae.Patronul nu te v-a plati niciodata.