Depinde. Vrei să trăiești într-o țară democratică, civilizată și europeană, sau vrei să trăiești într-un stat satelit al Rusiei sub un dictator?
Dacă vrei în Europa, cu Lasconi. Dacă vrei în Rusia, cu Georgescu.
Cat de greu e sa intelegi ca Lasconi inseamna drumul european, civilizatie, dezvoltare, progres, iar imbecilul de Georgescu, cu ideile lui, inseamna ca vom ajunge o tara de rahat?
Acum, depinde si ce vrei. Daca iti place in rahat, votezi Georgescu, daca nu, Lasconi.
Trebuie să înțelegi faptul că dușmanul natural al României este Rusia. Că Georgescu este sponsorizat de Kremlin. Că România trebuie să-și continue parcursul european și euroatlantic - adică alaturi de NATO și UE. Că Rusia înseamnă război și sărăcie.
Eu am altă opțiune politică dar pe 8 decembrie voi vota Lasconi.
Nu o iubesc dar nu am de ales. Sunt născut în 1970 și am prins cei mai duri ani ai regimului Ceaușescu: foamete și frig. Nu vreau să mai trăiesc acele vremuri.
Sa te feresti de romani
De aia 2 milioane de oameni care au votat un individ doar pentru ca se facea spam cu "votam calin georgescu" pe toate retelele sociale. Si eu am vazut sute de comentarii si asa am aflat de el si am crezut ca o fi ceva de capul lui daca este asa recomandat dar de fapt se luau unii dupa altii. Oricum nu mi-a placut privirea lui din momentul in care l-am vazut. Eu nu mergeam la vot de obicei dar pentru Elena am mers si o sa merg
Nu te incredere nici in Lasconi nici in Georgescu, nici una dintre parti nu aduc un mare bine Romaniei.
Democratia ne-a aduc pe cap droguri, multi "influenceri", la orice eveniment (ma refer la accidente, batai, etc) majoritatea din jur scot telefonul sa filmeze, multi isi spun parerile si incep orice propozitie cu "parerea mea personala", sau din ce in ce mai multe cuvinte preluate din engleza si pana la urma, de cele mai multe ori nu trebuie sa te numesti "diavol" ca sa insuflii sfidare si neincredere, e nevoie doar sa le spui ce vor sa auda pana cand nu pot sa mai faca nimic impotriva.
Daca adevar graiesc cuvintele despre Georgescu, desi ma indoiesc sa aduca "comunismul" sau orice apropiere cu Federatia Rusa in Romania, nu va avea putere suficienta un presedinte sa ne scoata din UE sau alte parteneriate pentru a ne intoarce spre est, intr-adevar PNL-ul nu a fost in putere cu Ciuca, insa nu inseamna ca functiile de conducere a diverselor ministere nu se afla in mana partidelor PNL-PSD. Lumea nu a votat cu un anume presedinte din cauze personale, fie nu parea fizic zdravan de presedinte, fie cuvintele lui graiau minciuni sau poticleni, ce se intampla acum, e fix lupta dintre cei ce inca cred intr-un Ceausescu reincarnat sa readuca onoarea si mandria Romaniei si cei ce prefera libertatea de a face orice chiar daca nu au putere fizica sa lupte pentru ea.
Pe scurt, nici unul nu e bun in totalitate si sa nu uitam ca un presedinte poate fi eliberat din functie in anumite cazuri, alegerile din 1 decembrie isi vor spune adevarata prietenie dintre popor - partide.
Multe afirmati vad aici dar zero dovezi, in ultimele zile s-a vazut ca mass media ca in pandemia covid in care se spunea ca mor non stop romani, ca virusul e in aer si alte tampeni e din nou acelasi, e o propaganda impotriva acestui canditat,eu am urmarit sa vad ce afirma omul, el nu vrea iesirea din ue,nato, nu e contra avorturilor, nu e pro armata obligatorie, acelasi minciuni sa nu uitam ca au fost si in pandemie, nu uita ca nu aveam voie sa ne indoim de covid, sistemul lucreaza foarte bine, omul e pro familie, dumnezeu
Romani au votat pentru ca sau scarbit de actuala politica nu pentru ca sunt idioti, dar vad ca va place sa va jigniti intre voi, sa fiti dezbinati
Garantezi tu asta?
Te-ai gândit că poate nici nu e nevoie să te scoată el, ci te pot scoate țările celelalte care nu mai vor să aibă nimic de a face cu o țară extremistă rusofilă?
Eu garantez ca Romania niciodata nu va parasi UE nici nato, trebuie sa fiti realisti,eu nu tin cu nimeni in primul rand,nu sunt patriot roman,sunt de nationalitate germana, sunteti saraci europei, sunteti ultimi din europa, ati vandut pamanturile voastre strainilor, ati vandut rescurcele toate strainilor, aveti datorii pe o mie de ani, realistic va spun ca ati fost sclavi si veti fii mereu, sunteti o colonie atat
Zero dovezi? Dacă chiar ai fi urmărit ce afirmă omul, ai fi știu că toate lucrurile care i se reproșează au fost extrase din declaratiile lui. Și admirația pentru Putin, legionari și "înțelepciunea rusă", și dezaprobarea față de NATO și UE, și toate teoriile conspirației pe care le susține, și toate aberațiile de om nebun de genul "apa transmite informații și vibrații", "cezariana taie firul divin intre mama si copil". În plus, omul nu este nici pe departe un candiat "anti-sistem" așa cum se prezintă, ci un produs al sistemului securistic dinainte și după '89.
Cine vrea în Rusia să plece în Rusia și să ne lase în pace, dar sa nu voteze cu extremistul lor, că noi nu vrem in Rusia. Sa plece doar ei! Prostia oamenilor ne poate afecta direct pe toți!
Sunt neutru in gandire, eu acum am afirmat ce a raspuns el in seara asta la realitatea +, nu neg ca a facut afirmati tampite, mai ales alea cu intalnirea cu extraterestri si afirmati mesianice, eu nu indemn la vot pe nimeni, sincer nici nu stiam de acest personaj pana duminica
Mai mult m-am referit la afirmatia Georgescu este sponsorizat de Kremlin
În ce calitate "garantezi" tu asta, când tu nu ești în stare nici măcar să înțelegi cine este omul ăsta și pericolul pe care-l reprezintă el și extremiștii din jurul lui?
Și dacă ești un specimen atât de superior nouă, "săracilor Europei", atunci de ce ți-ai petrecut jumătate din viață dând 144540 de răspunsuri pe un forum românesc? Du-te tati și vezi-ți de bogăția ta.
Dacă prin "neutru în gândire" vrei să spui "zero în gândire", da, îți dau perfectă dreptate.
În ce calitate "garantezi" tu asta,ti am dovedit de ce afirm asta, pentru ca sunteti o colonie, nu aveti industrie,nu aveti pamanturi, nu aveti resurce naturale, toate bancile sunt straine, sunteti indatorati pe o mie de ani, poate sa fie inconjurat si de mesia, dumnezeu, sfantul duh ca nu pot face nimic
Și dacă ești un specimen atât de superior nouă, "săracilor Europei", atunci de ce ți-ai petrecut jumătate din viață dând 144540 de răspunsuri pe un forum românesc? Du-te tati și vezi-ți de bogăția ta.
nu e adevarat ca sunteti saraci europei?
https://www.digi24.ro/......ie-2747997
Aproape jumătate dintre români trăiesc cu WC-ul în curte. Sistemele de canalizare sunt deficitare
https://newsweek.ro/......tre-romani
Neutru inseamna sa scrii si pro si contra, omul in seara asta a facut niste afirmati
Https://www.realitatea.net/......4d86446922
stii cum e,asta ar insemna ca nu ne mai putem rasgandi niciodata de teama trecutului pe bune, iti dau un exemplu, daca imi dovedesti ca ma insel cu ceea ce cred legat de orice de exemplu atractia fizica crezi ca imi voi mentine credinta, oameni se mai rasgandesc, ideea e sa nu o faci zilnic ca dai dovada de ipocrizie sau memorie proasta, nu putem fii inchisi la minte, cu toti ne schimbam
Doctorfishadi întreabă:
sabin89 întreabă: