Multe afirmati vad aici dar zero dovezi, in ultimele zile s-a vazut ca mass media ca in pandemia covid in care se spunea ca mor non stop romani, ca virusul e in aer si alte tampeni e din nou acelasi, e o propaganda impotriva acestui canditat,eu am urmarit sa vad ce afirma omul, el nu vrea iesirea din ue,nato, nu e contra avorturilor, nu e pro armata obligatorie, acelasi minciuni sa nu uitam ca au fost si in pandemie, nu uita ca nu aveam voie sa ne indoim de covid, sistemul lucreaza foarte bine, omul e pro familie, dumnezeu
Zero dovezi? Dacă chiar ai fi urmărit ce afirmă omul, ai fi știu că toate lucrurile care i se reproșează au fost extrase din declaratiile lui. Și admirația pentru Putin, legionari și "înțelepciunea rusă", și dezaprobarea față de NATO și UE, și toate teoriile conspirației pe care le susține, și toate aberațiile de om nebun de genul "apa transmite informații și vibrații", "cezariana taie firul divin intre mama si copil". În plus, omul nu este nici pe departe un candiat "anti-sistem" așa cum se prezintă, ci un produs al sistemului securistic dinainte și după '89.
Sunt neutru in gandire, eu acum am afirmat ce a raspuns el in seara asta la realitatea +, nu neg ca a facut afirmati tampite, mai ales alea cu intalnirea cu extraterestri si afirmati mesianice, eu nu indemn la vot pe nimeni, sincer nici nu stiam de acest personaj pana duminica
Mai mult m-am referit la afirmatia Georgescu este sponsorizat de Kremlin
Trebuie sa te contrazic. Cu privire la avort, intr-adevar nu l-am auzit explicit zicand ca ar fi impotriva, dar, sa fim seriosi, e complet in linie cu ideologia lui.
Ca sa nu mai acuzi "sistemul" ca minte, uite aici dovezi:
- Pro-rus si vrea retragerea din NATO: https://www.tiktok.com/......4955747606
- Pro-serviciu militar obligatoriu: https://www.tiktok.com/......1764140310
Videoclipurile astea circula peste tot, nu prea inteleg cum ai "urmarit ce afirma omul". Am o vaga banuiala ca l-ai auzit pe el zicand ca nu a afirmat niciodata lucrurile astea atunci cand a fost confruntat de jurnalisti si luat la intrebari, iar tu l-ai crezut pe el pe cuvant, cum fac toti.
Dacă prin "neutru în gândire" vrei să spui "zero în gândire", da, îți dau perfectă dreptate.
Neutru inseamna sa scrii si pro si contra, omul in seara asta a facut niste afirmati
Https://www.realitatea.net/......4d86446922
stii cum e,asta ar insemna ca nu ne mai putem rasgandi niciodata de teama trecutului pe bune, iti dau un exemplu, daca imi dovedesti ca ma insel cu ceea ce cred legat de orice de exemplu atractia fizica crezi ca imi voi mentine credinta, oameni se mai rasgandesc, ideea e sa nu o faci zilnic ca dai dovada de ipocrizie sau memorie proasta, nu putem fii inchisi la minte, cu toti ne schimbam
Mă întreb, ai fi aplicat aceeași logică și daca Lasconi era cea care s-ar fi contrazis singura?
De asemenea în cartea sa, între paginile 94-95 afirma și că e pro capitalism, și că e anti capitalism. Iarta-ma, dar astea nu-s chestii micuțe legat de care sa te răzgândești ca și candidat. Nu vorbim de o taxa obscură care poate fi ori 12% ori 13%, ci de aspecte absolut fundamentale legate de cum e condusă țara.
Iar in alte răspunsuri ai spus că președintele nu are atâta putere cat să le facă pe toate. Corect, deci el de ce le tot spune?
Adevarat. Eu stiu asta, tu stii asta, el stie asta. Si totusi, de ce face el asa afirmatii in stiinta de cauza? Sunt multe idei in planul sau pentru tara ce nu tin de fisa postului presedintelui, si totusi se promoveaza prin ele. Asta e problema mea cu el, mizeaza pe faptul ca multi nu inteleg exact ce face presedintele si au impresia ca e "sefu' tarii" si ca daca vrea le rezolva pe toate.
E un nivel de manipulare absolut dezgustator din punctul meu de vedere, complet nedemn de o tara in secolul 21.
Pe buna dreptate, nu prea il stia nimeni. Si inteleg si de ce l-ai aparat pana acum, pentru ca pare suspicios cum intregul "sistem" i se opune deodata. Si eu am pierdut increderea in stiri, articole, marturii etc. In schimb incerc sa ma duc la surse, sa vad ce a afirmat fiecare cu gura lui, si tocmai de aia sunt asa vehement impotriva lui CG, ca l-am vazut ce spune EL.
Ce sa spun, bravo lui ca a gasit o strategie de a folosit lipsa de incredere a oamenilor in favoarea sa
Lasconi, clar. Nu ca as fi mare fan, sunt o gasca de chestii care nu imi plac la ea. Ca idee, la parlamentare nu mai votez cu USR, ci cu SENS.
Alegerile astea nu fac decat sa ne arate ca romanii s-au saturat de…glumeam lol.
Alegerile astea nu fac decat da ne dezbine…glumeam, lol.
Alegerile astea nu fac decat sa ne arate cat de prosti suntem ca natie. Nivelul de inteligență e sub pamant, atat din partea votantilor Lasconi, cat si din partea celor care il sustin pe Georgescu.
Asta e singurul lucru clar pe care ar trebui sa il intelegi din tot ce s-a intamplat zilele astea.
Trebuie să înțelegi faptul că dușmanul natural al României este Rusia. Că Georgescu este sponsorizat de Kremlin. Că România trebuie să-și continue parcursul european și euroatlantic - adică alaturi de NATO și UE. Că Rusia înseamnă război și sărăcie.
Eu am altă opțiune politică dar pe 8 decembrie voi vota Lasconi.
Nu o iubesc dar nu am de ales. Sunt născut în 1970 și am prins cei mai duri ani ai regimului Ceaușescu: foamete și frig. Nu vreau să mai trăiesc acele vremuri.
Cat de greu e sa intelegi ca Lasconi inseamna drumul european, civilizatie, dezvoltare, progres, iar imbecilul de Georgescu, cu ideile lui, inseamna ca vom ajunge o tara de rahat?
Acum, depinde si ce vrei. Daca iti place in rahat, votezi Georgescu, daca nu, Lasconi.
Depinde. Vrei să trăiești într-o țară democratică, civilizată și europeană, sau vrei să trăiești într-un stat satelit al Rusiei sub un dictator?
Dacă vrei în Europa, cu Lasconi. Dacă vrei în Rusia, cu Georgescu.
Nu te scoate nimeni din ue, nato stai calm
Garantezi tu asta?
Te-ai gândit că poate nici nu e nevoie să te scoată el, ci te pot scoate țările celelalte care nu mai vor să aibă nimic de a face cu o țară extremistă rusofilă?
Eu garantez ca Romania niciodata nu va parasi UE nici nato, trebuie sa fiti realisti,eu nu tin cu nimeni in primul rand,nu sunt patriot roman,sunt de nationalitate germana, sunteti saraci europei, sunteti ultimi din europa, ati vandut pamanturile voastre strainilor, ati vandut rescurcele toate strainilor, aveti datorii pe o mie de ani, realistic va spun ca ati fost sclavi si veti fii mereu, sunteti o colonie atat
Cine vrea în Rusia să plece în Rusia și să ne lase în pace, dar sa nu voteze cu extremistul lor, că noi nu vrem in Rusia. Sa plece doar ei! Prostia oamenilor ne poate afecta direct pe toți!
În ce calitate "garantezi" tu asta, când tu nu ești în stare nici măcar să înțelegi cine este omul ăsta și pericolul pe care-l reprezintă el și extremiștii din jurul lui?
Și dacă ești un specimen atât de superior nouă, "săracilor Europei", atunci de ce ți-ai petrecut jumătate din viață dând 144540 de răspunsuri pe un forum românesc? Du-te tati și vezi-ți de bogăția ta.
În ce calitate "garantezi" tu asta,ti am dovedit de ce afirm asta, pentru ca sunteti o colonie, nu aveti industrie,nu aveti pamanturi, nu aveti resurce naturale, toate bancile sunt straine, sunteti indatorati pe o mie de ani, poate sa fie inconjurat si de mesia, dumnezeu, sfantul duh ca nu pot face nimic
Și dacă ești un specimen atât de superior nouă, "săracilor Europei", atunci de ce ți-ai petrecut jumătate din viață dând 144540 de răspunsuri pe un forum românesc? Du-te tati și vezi-ți de bogăția ta.
nu e adevarat ca sunteti saraci europei?
https://www.digi24.ro/......ie-2747997
Aproape jumătate dintre români trăiesc cu WC-ul în curte. Sistemele de canalizare sunt deficitare
https://newsweek.ro/......tre-romani
Nu am susținut niciodată că România ar fi bogata Europei, că nu ar avea probleme sau datorii. Nu am nevoie de articole care să-mi demonstreze că există mulți români care au wc-ul în curte, știu asta.
Dar este incontestabil (chiar și pentru oameni ca tine) că nivelul de trai și oportunitățile în România au crescut semnificativ de când suntem membri UE.
Și tot incontestabil este faptul că acest Călin Georgescu consideră UE un asupritor, nu un catalizator al dezvoltării. Asta în ciuda faptului că de când suntem membri UE am încasat cu vreo 60 de miliarde de euro mai mult decât am contribuit.
Așa că nu te mai da "neutru" sau "echidistant" sau "obiectiv". Un om care sare în apărarea lui Călin Georgescu la fiecare comentariu negativ la adresa acestuia nu este "neutru". În cel mai fericit caz ești un om profund ne/dezinformat care a pus botul la aberațiile acestui om și nu deține instrumentele necesare pentru a identifica adevărul. În cel mai trist caz, ești un om care-i împărtășește ideile și agenda.
Poate că am avut tendința asta când am văzut cate articole ii se fabrică, dar repet omul e in lumea lui, iar lumea lui nu are legătură cu Romania din prezent
Sa te feresti de romani
De aia 2 milioane de oameni care au votat un individ doar pentru ca se facea spam cu "votam calin georgescu" pe toate retelele sociale. Si eu am vazut sute de comentarii si asa am aflat de el si am crezut ca o fi ceva de capul lui daca este asa recomandat dar de fapt se luau unii dupa altii. Oricum nu mi-a placut privirea lui din momentul in care l-am vazut. Eu nu mergeam la vot de obicei dar pentru Elena am mers si o sa merg
Romani au votat pentru ca sau scarbit de actuala politica nu pentru ca sunt idioti, dar vad ca va place sa va jigniti intre voi, sa fiti dezbinati
2 milioane de dobitoci au fost acum.
In turul 2 vor fi mult mai multi: SOS, AUR, POT, PPR, si cel putin 60% dintre PSD.
Ok, sunt scarbiti de actuala politica, am inteles. In ce fel ofera Georgescu o alternativa mai buna? Repetand aceleasi platitudini si minciuni ultranationaliste pe care le-am auzit deja toti de la Funar si Vadim Tudor?
"Ne-ati vandut pamanturile!". Ok, bun, uita-te la celelalte foste tari comuniste care n-au intrat in UE sau alte aliante. Lor nu le-a "vandut pamanturile" nimeni. Toate, fara nici o exceptie, sunt radical mai subdezvoltate decat Romania.
Alternativa care era? Impartim pamanturile taranilor, dar promovam antreprenorii, dar nu implicam statul in economie, dar vrem economie distributista, dar fara sa vindem altora resursele noastre, dar facem export, dar ne descurcam singuri, dar atragem investitii mai multe. Cei ce-l sustin sunt acuzati ca ar fi idioti pentru ca nu-si dau seama ca discursul sau urmeaza tiparul asta: "Nu e bine, politicienii sunt de vina, eu fac bine!" la care mai adauga niste buzzwords culese de prin comentariile unora si altora de pe Facebook, gen "credinta", "suveranitate", "dezvoltare durabila" etc.
Daca nu te prezinti la vot, va trebui sa fii ok cu faptul ca e posibil sa fie folosit votul tau de un om ce ar fi in stare sa bage toata tara in razboi cu tarile vecine, basca chiar sa ne intoarcem la dictatura.
Eu cred ca omul asta e un fel de vrajitor, care face magie si felul in care da din maini cand vorbeste iti da senzatia ca spune niste lucruri marete, cand in realitate se repeta si nu spune nimic concret. Imi aduce aminte de Hitler putin, se vede ca a studiat oratoria, limbajul non verbal si multe alte lucruri care il fac sa para carismatic, dar fata il tradeaza.
Mie nu imi inspira deloc credibilitate.
Eu cred ca acest om are interese ascunse. Basca, a mai iesit la suprafata recent si un document ca a facut parte din masonerie in loja Delta Dunarii in 1993, lucru pe care a refuzat sa il comenteze. Asa cum refuza sa comenteze foarte multe subiecte sau sa ia intrebari jurnalistilor.
Votez Lasconi în turul 2. Nu fiindcă e opțiunea mea politică, am avut o altă opțiune în turul 1, dar măcar e pro-UE și pro-NATO și așa prostuță cum e, e totuși răul cel mai mic (mult mai mic) în turul 2. N-avem altă alternativă.
Nu are cum să fie mai prostuță decât Georgescu care spune că apa nu e H2O, că nu există boli, că Eminescu și Blaga sunt interziși și multe alte aberații din astea.Zic eu.
Vă rog să îl căutați și ascultați.Cautați ce spune de bine, dar ce spune și de rău.La fel să faceți și în cazul lui Lasconi și apoi să vedeți care spune mai multe prostii și mai mari.
Doctorfishadi întreabă: