| SaveTheNature a întrebat:

Leul isi pierde valoarea,"vin comunistii puscariabili".
L-am citat pe Traian Basescu.
Acum:
Va intrebati de ce scade Leul in raport cu celelalte monezi?
Va intrebati de ce nu are PDL-ul asa "multi puscariabili"?

1-Pana acum leul era sustinut de catre BNR, a fost nevoie de muuulta inteventie BNR pentru a sustine leul sa nu cada.
Cum Traian Basescu si-a bagat ghearele peste tot, el nu a dat decat tonul ca interventia BNR sa fie oprita si uite asa nu a mai cazut leul in cap.
Ca oricum era absurd ca la o economie de 2 bani,leul sa nu scada, era impotriva legilor firesti.

2-Pana acum PDL-ul a fost la putere, E si normal ca si-au protejat. Daca Basescu pleaca,in perioada imediat urmatopare, va fi ploaie de dosare peste, supusii PDL.

Cum Basescu este un presedinte "jucator" si smecher. A stiut ca ulterior numirii in functie a lui Ponta,el va fi propos spre demitere, astfel ca si-a asigurat dinainte jocul politic.
Caractita de basescu si-a bagat tentaculele in toate institutiile Romaniei.

Aveti alta versiune?

Răspuns Câştigător
| Goonies a răspuns:

Da intr-adevar ce spui tu aici este cat de cat real. Cea mai mare problema pe care o avem in momentul asta este ca nu exista solutii. Daca nu il demitem pe Base nu e bine dar raul cel mare e daca vine USL la putere. Va dati seama cum e sa fie toata puterea in mainile unui partid? Pe partea economica Romania nu e cu nimic mai presus fata de statele din Africa fara nici-o suparare. Si dupa spusele lui Base care mi se pare o chestie ok spusa din partea lui, daca mergi la vot inseamna ca accepti lovitura de stat. In fine... am cam ametit lucrurile in fond Base a taiat pensii a facut aia, a facut aia (Nu sunt sustinator al niciunui partid politic) dar a facut toate greselile astea in 2 mandate, in schimb guvernul Ponta a reusit sa ne faca cea mai de rahat imagine pe care a avut-o Romania pana acum in lume si nu a avut nevoie de ceva timp. Schimbarea trebuie sa inceapa de la noi. Suntem un popor asa cum suntem pentru ca le-am permis prea multe celor de la conducere.

| SaveTheNature explică (pentru Goonies):

Era absoluta nevoie de aceasta sacrificare a imaginii noastre in Europa pentru a reusi sa fie scoase tentaculele lui Basescu din toate institutiile romanesti.
Basescu isi asigurase subtil si elegant o stabilitate in ceea ce-l priveste. Practic si-a asigurat o imunitate greu de daramat din toate punctele de vedere.
Presa e aproape toata aservita lui,media la fel. Ca sa nu mai spun de cum ii era aservit guvernul marioneta in functie cu Boc.
Nu toate tarile, au fost lovite de criza.
Sa ne uitam la Norvegia,Polonia, Suedia, Germania Austria, Danemarca. Nici vorba de asa ceva. Sefii lor de stat(fie presedinti, prim-ministri sau ce-or mai avea fiecare ) si-au facut treaba!
Insa romanilor le este frica de ce o sa se intample, in loc sa isi faca curaj si sa iasa in strada ori de cate ori se intampla ceva impotriva lor.
Decoamdata Basescu a taiat salarii, si subventii,
In timp ce "baietii destepti 2( fie ca detin afaceri cu petrol, gaz, fieroase) etc. s-au imbogatit.
Si tot in mandatul lui Basescu au fugit 3 milioane de romani in strainatate.
Si cu toate ca am sperat. ca Basescu va schimba ceva in folosul oamenilor, de fapt nu a reusit decat sa inrautateasca situatia, in ceea ce priveste spitalele, scoala, si celelalte institutii.
De fapt nimic nu s-a schimbat!
Comisarii europeni, sunt doar cu ochii pe noi, pentru ca schimbarile din conducere au fost transante. Dar iata ca acum avem referendum, si vom alege liberi si DEMOCRATIC! anti-dictatorul -Basescu!

| Hombre a răspuns (pentru Goonies):

Rar am vazut idei intortocheate, lipsa de fermitate si atatea prostii ingramadite la un loc. Tu nu esti nici pe drum, nici pe aratura, nici pe trotuar, este inutil sa-ti demontez prostiile spuse ca oricum nu pricepi nimic insa doar un lucru iti spun poate iti ramane in cap, USL nu e partid, este numele aliantei PSD-PNL, bai taica pai nici atata lucru nu stii, ia-ti capre frate.

17 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

"Cum Basescu este un presedinte "jucator" si smecher. A stiut ca ulterior numirii in functie a lui Ponta, el va fi propos spre demitere, astfel ca si-a asigurat dinainte jocul politic."
Bai tu gandesti cand vorbesti, vrei sa spui ca si-a premeditat asta, fugi cu ursu frate ca sperii copii, pa el risca situatia in care e de fapt acum, la un pas sa fie decapitat? Baiiii mai si judecati inainte sa vorbiti. Apropo, cum ai apreciat tu raspunsul premiat ca fiind cel mai bun ma? Ti-am mai atras odata atentia pe chestia asta.

| SaveTheNature explică (pentru Hombre):

E alegerea ta sa fii basist, si este absolut normal sa gandesti limitat! ca ceilalti basisti bineinteles
Nu te mai obosi sa-mi raspunzi, ca te obosesti degeaba.

| Hombre a răspuns (pentru SaveTheNature):

Bai nesanatosule eu basist? Intra frate la mine in cont si rasfoieste raspunsurile si intrebarile si pe urma fa afirmatii.

Daca nu esti Basist,inseamna ca nu te duce capul, pentru ca nu intelegi ce scriu.
Mai sunt persoane care inteleg. Spre exemplu userul Dumnezau. Desi probabil e mai tanar ca tine.
Repet Basescu, nu mai avea nimic de pierdut, Singura varianta, ca el sa castige din nou electoratul pierdut era sa faca in asa fel ioncat sa fie din nou victima.
Mah i-a mers odata in 2009 cand a fost demis.
Pentru ca asa sunt romanii, voteaza cu aia mai plangaciosi, cu aia care par mai amarati.
Da Basescu este un presedinte "jucator" si si-a asigurat din timp, acest joc politic, in care numirea lui Ponta ii va aduce lui demiterea. Da! da da! ce e asa de greu de inteles?
Uite ca acum e victima saracul.Tu nu vezi ca in ianuarie isi pierduse aproape tot electoratul, cand il demise pe Raed Arafat, si acum ca e victima, si-a recastigat electoratul pupator in fund?
Si DA mah Da! leul, nu era stabil datorita economiei romaniei de 2 lei, ci pentru ca era sustinut de BNR.
Cand BNR -ul si-a oprit interventia leul a cazut in cap!
Imi sustin afirmatiile, perfect logice, chiar daca unii nu le inteleg. Din pacate tu. Sincel stilul tau coleric, imi da impresia ca esti basist.

Bai ai grija cum vorbesti cu mine,"inseamna ca nu te duce capul" si nu da in gard doar pentru ca asa vezi tu si nu mai fa termene coparative cu alti useri. E treaba ta ca vezi asa eu am alta viziune iar tu acolo unde esti in anglia sigur ca nu vezi lucrurile mai bine ca mine aici si nici cunostintele mele nu le ai.
"Da Basescu este un presedinte "jucator" si si-a asigurat din timp, acest joc politic, in care numirea lui Ponta ii va aduce lui demiterea."
Acum vreau sa te vad daca te duce pe tine capu' - ia spune numirea lui Ponta a fost ca a vrut Basescu?

Noapte buna!

Deci arunci cu rahat si fugi.

| florin1979 a răspuns:

Sa mergem la vot happy

| Nickname1890 a răspuns:

Da, sa nu mergem la vot si sa nu sustinem o lovitura ieftina de stat data de niste comunisti analfabeti avizi dupa putere. Sunt multe de spus dar ma limitez la atat tongue

| Quanah a răspuns:

Eu nu votez.

| SasukeCS2 a răspuns (pentru Quanah):

Daca ai drept de vot si vrei ca Basescu sa ramana incontinuare nu te duce la vot daca vrei sa scapam de el du-te la vot si voteaza DA.

| Quanah a răspuns (pentru SasukeCS2):

Drept de vot am, buletinul inca nu este gata. Si daca ma duceam, ma duceam degeaba. Intr-un fel vreau sa il demitem, pe de alta parte nu as vrea. Sunt indecisa; d. Insa, parca vad ca ramane la putere happy.

Răspuns utilizator avertizat
| loveanime059 a răspuns:

Si eu m-am saturat de Romania asta...

| SirAndi a răspuns:

Spune DA la referendum happy asta este singura versiune!

Întrebări similare