anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Locuiesc intr un apartament cu 4camere!{singur.} Din Toamna ma gandeam sa iau pe cineva in gazda ce zice ti? Cat as putea cere pe luna? asa aproximativ! si ce sa fie o fata ori un baiat.eu ma gandeam la o fata nu un baiat! Sau pot avea surprize si de la o fata?

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si unde ai apartamentul, in Cucuietii din Deal sau in cei din Vale?
Chiar nu stii ca chiria poate diferi foarte mult, in functie de localitate si zona din cadrul localitatii?

| VadTot a răspuns (pentru Ioandelasal):

Mda am uitat sa spun unde am apartamentul! Scuza ma..pai apartamentul il am in ferentari chiar in inima Ferentari ului! Daca ti as spune ca il am in cotroceni nu mai credelaughing))ia zi mi cat sa cer daca stau in ferentari si cat in cotroceni!?laughing))

| VadTot a răspuns (pentru Ioandelasal):

Am uitat sa ti mai spun ceva deci ferentari ul este o zona prost sau cea mai proasta zona din Bucuresti si cotroceni este langa palatul cotroceni intelegi tu!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă e-n Cotroceni, poți să iei și 150 de euro (dacă prinzi naivul) dar în principiu 100 de euro fără utilități.
Dacă e-n Ferentari, eu nu ți-aș da mai mult de 50, dar poți scoate un 70 (sau 100 dacă e unu de nu știe Bucureștiul deloc). Toate prețurile sunt fără utilități, evident.
Eu aș lua un băiat. Și știi de ce? De la fete te poți aștepta la o acuzație falsă și Miliția o va crede, c-așa-i la modă acum - prezența vaginului îți conferă cumva imunitate.
Tu daci ce vrei, e casa ta.

Salutare.

| MaTrIx8378 a răspuns:

Baiatul ori te omoara ori te fura laughing, Fata ori fura ori nu accepta laughing

| ゼロの a răspuns:

Pai cere-i cat dai tu pe curent, apa, incalzire, etc.
Depinde ce fel de fata ii.
Poate te vezi intr-o zii dat afara ca ea isi aduce pe x sau y.
Pune-i sa dea interviu si alegerea e de partea ta.
BAFTA!

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Eu zic baiat fiindca fiind si tu baiat na. nu cred ca vor veni prea multe fete stiind ca esti doar tu. si depinde si ce baiat trebuie sa fi atent la comportamnetul lui
sa nu te trezesti ca iti fura ceva cine stie.(bani, documente) si o fata : ce sa zic de obicei fetele cauta gazda la o fata nu la un baiat dar acum faci cum vrei s-ar putea sa fie vreouna sa vrea.si cu banii pai depinde cum arata camera am o cunostinta(fata) care si-a gasit gazda de curand la o fata camera e ff frumoasa te indragostesti de ea si da 5 milioane+ ca plateste facturile si tot ce mai trebuie deci mult spor la ales oamenii laughing) sucess! happy sper ca te-am ajutatwinking

| Michaelis a răspuns:

Pai poti sa ceri asa vreo 5 milioane sau 6 maxim 7 (alegerea ta ).
Este mai bine sa iei o fata si cand o vezi si vreti sa vorbiti despre apartament mai citestei infatisarea, fai o gen psiho analiza, si dupa te hotarasti daca-i o fata cuminte si care sa nu-ti faca probleme.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Iti urez multa bafta, si sa gasesti un cumparator. happy

| Monica07 a răspuns:

Acum depinde ce esti tu. daca esti baiat ia baiat daca esti fata ia fata. si ar fi rezonabil cam 300 lei pentru gazda fara utilitati alea le imparti la 4 camere si cat vine pentru o camera ii ceri ei sau lui

| Neluky a răspuns:

Ii iei 300-400 lei/luna depinde cum e persoana.

| coco95bc a răspuns:

Depinde cat platesti tu pe luna, cu tot cu cheltuieli (facturi, intretinere...) ii ceri cat vrei tu sau daca vrei sa fii cinstit impartiti cheltuielile in 2.
Alegi pe cine crezi tu mai bine, adica sa cunosti acea persoana...