A mes la intimidare.
Nu de semnaturi mi-as face griji, ci de comportamentul tagmei.
E interesant ce ti-a spus. Oare ti-a dat solutia sa scapi tot satul de el? Strangand semanturi de la vecini? Merita sa discuti cu un avocat.
Multumesc frumos pentru raspunsurile Dvs. Dupa discutia de ieri vecinul era agitat si a vorbit ceva cu un alt locuitor de pe ulita noastra, cel cu care am avut cele mai multe discutii in legatura cu muzica data la volum tare. Desi sunt aproape sigur ca nu exista niciun temei legal pe baza caruia sa alungi cineva din propria locuinta, ceea ce ne deranjeaza este atitudinea aroganta si lipsita de bun simt al acestor oameni care se simt stapani si liberi sa faca orice le trece prin cap. De o vreme am pus camere de supraveghere si am inregistrari despre mai multe ocazii in care ba unul ba altul au pus muzica sau chiar au pocnit petarde atat ziua cat si noaptea. Politia cunoaste situatia iar daca nu se vor potoli voi apela la un avocat cum ziceti.
Dar nu mai astepta, vorbeste de pe acum, sa stii ce sa faci in caz ca situatia escaladeaza.
Eventual poți tu să îl dai afară din sat, ținând cont că are un teanc de reclamații, amenzi pentru nerespectarea liniștii!
Eventual, poți merge la un avocat și să ceri consiliere pentru a vedea dacă și-a plătit amenzile și ce măsuri legale poți lua împotriva lui!
Pentru, că după comportamentul lui, mi se pare că cei de la primărie nu l-au obligat să plătească nici o amendă, căci altfel nu era obraznic!
anonim_4396 întreabă:
sabin89 întreabă: