| svenhassel13 a întrebat:

M-a prins politia cu 104 pe drum limitat cu 50km/h, mi-a venit azi instiintare sa ma prezint la sediu, ce amenda pot lua? sau imi ia permisu?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Mai mult de 50 km/h peste viteza maximă admisă: de la nouă la 20 puncte-amendă, plus suspendarea permisului pentru o perioada de 90 de zile

sincer, mi-aș dori să ți-l ia cu totul!

22 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In acest caz amenda este de la 9 la 20 puncte-amenda (1.305 lei la 2.900 lei) si suspendarea dreptului de a conduce pe 90 de zile, conform art.102, alin.(3) din Codul rutier, citez:
"(3)Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte:
e)depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatată, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic."

| svenhassel13 explică (pentru Ioandelasal):

N am luat amenda, doar permisul

| Frank51 a răspuns:

Este posibil sa ti-l suspende pe 30 de zile, dar totodata este posibil sa scapi cu amenda, care nu este tocmai mica laughing

| svenhassel13 explică (pentru Frank51):

Nu contează amenda, poa sa dea si 100 de milioane, am nevoie de permis

| Frank51 a răspuns (pentru svenhassel13):

Eu m-am invatat minte cand am luat amenda 400 de lei acum 3 ani, si peste 60 in localitate nu trec.

| svenhassel13 explică (pentru Frank51):

De acum, clar ca nu mai trec de 50

| suntserios a răspuns (pentru svenhassel13):

Ehh, daca aveai nevoie de permis nu mergeai cu 104 in limita de 50.

| johnnny123 a răspuns:

Depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h peste viteza maximă admisă: de la 9 la 20 puncte-amendă (de la 1.305 la 2.900 de lei), plus suspendarea permisului pentru o perioada de 90 de zile.

Sper ca a meritat sa mergi atat de tare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de zona si ce mai gasesc ei sa iti puna. Am vazut sa se ia permisu pe viata pentru ca a bagat unu o liniuta pe trecerea de la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru permis te cheama sa-l predai, nu te-ar fi chemat doar pentru amenda.

| svenhassel13 explică (pentru anonim_4396):

Lasa ca am făcut manevra, iau cu mine o femeie si o pun pe ea ca ar fi condus

| anonim_4396 a răspuns (pentru svenhassel13):

Pai si femeia aia vrea sa aiba permisul suspendat si amenda? laughing
Daca au imagini si te prind cu minciuna? Iti sapi singur groapa.
Mai bine esti receptiv si mergi sa vezi cum sta treaba. Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.

Fra a fost la 11 noaptea, femeia e nasa mea, nu ii trebuie permisu iar amenda o platesc eu.

Si dosaru penal pentru fals in declaratii il impartiti?

| svenhassel13 explică (pentru suntserios):

Hai ca te depășește

Singurul lucru care ma depaseste sunt fraierii care merg cu 100km in localitati si pe urma plang pe net dupa permis.

| awspam a răspuns:

Macar daca ai fi fost beat aveai o scuza

| svenhassel13 explică (pentru awspam):

Hai fra, ca am fost 12 masini, toti in coloana... pe toti ne a luat cu pistolu la 11 noaptea

| anonim_4396 a răspuns (pentru awspam):

Da un dosar penal.

Esti nebuuun?

| darrio2007 a răspuns (pentru svenhassel13):

Ati fost 12 dar daca te-a chemat pe tine a mai chemat si pe altii pe care i-au depistat. Sau ca erati pe strada la ora aia.

| awspam a răspuns (pentru svenhassel13):

Ghinion ce sa zic, sa fi al 12-lea si sa ramai pieton e ghinion cat carul