Nu ai cum dovedi nimic, de aia te-au si bagat in covor, stiu metoda covorul de la Csampar, povestea pe yourube.
Covoru face sa nu poti dovedi, si tu vrei sa dovedesti? Nu merge.
Mai era si metoda usa, puneau o usa pe tine si tot asa, la circa de politie, asta prin anii 90 cica era.
Ce ai facut de te-au batut aia? Pe unde ai umblat de ai avut chiar si macar contact cu ei la distanta mica?
Asta inseamna ca trebuie sa eviti mediul asta, umbla pe unde trebuie, nu face prostii, cu cine trebuie si nu vei mai pati asta niciodata.
Nu te duci la proteste, la nimic, stai la un loc, altfel iti asumi astea. Sa zicem ca nu ai facut nimic dar te-au batut din cauza incaierarii la proteste si te-au dus la politie.
Oricum protestele nu au rezultate, asa ca mai bine stai cuminte.
Ca daca treci pe langa ei asa ca merg pe trotuar, nu se intampla nimic, de cate ori n-am fost in situatia asta in viata si nu am patit nimic.
Cumva ai ajuns la politie, intr-un context.
Acuma aia e, ai luat bataie, trece.
Pai tot am zis ca sefu de la jandarmerie e sclavul primarului de fata cu baiatul lui
Am inteles, si care e motivul care l-au zis pentru bataie?
Covor de asta normal de vezi la oricine pe acasa, era destul de mare astfel incat sa-ti poata acoperii tot corpul.
Avea praf?
Ce culoare era?
Ce sa numai fac frate, ca nu m-am batut singur
Să nu-mi spui că te plimbai liniștit pe stradă și te-au luat la cafteală așa că li s-a pus lor pata pe tine, tu fiind curat ca lacrima.
Eu am zis să nu mai faci ce-ai făcut de te-au luat la bumbăcit. Sigur te-ai făcut tu remarcat cu ceva și te aveau băieții în evidență.
Normal ca a facut ceva, nu l-au dus aia degeaba la tocat. Ca daca intrebi 99, 998 % din populatie, nimeni n-a fost dus la covor in 70 ani de viata.
Avem doar 0, 001 % detinuti cam 24000, deci infim, hai sa zic ca inca 0, 001 au problema cu politia dar nu-s arestati, in rest e okey.
Deci sa zic un 50000 in toata tara maxim maximorum total desi e mult 25000 nearestati care sa fie pe la politie si batuti.
Ca daca nu faci mare lucru nu ajungi acolo.
Nu,am facut treaba aia deja si nu s-a intamplat nimic, e de la altceva.
Am zis ca sefu jandarmeriei e sclavul primarului de fata cu baiatul lui, de aia m-au luat cu duba si m-au batut.
Dar ce ai facut de ai incalcat vreo lege? Jandarmii trebuie sa aiba vreun motiv ca sa faca asta prin bataie!
Aveam un vecin care a fost omorat prin metoda asta.
Nici el nu era cuminte, dar nu omorase pe nimeni.
Intrase intr-un anturaj odios.
Bineînțeles, mortu' vinovat.
Daca tu crezi ca poti schimba lumea de unul singur, succes.
Dar ia in considerare ca ai o viata si nici macar nu mori ca vreun martir asa.
Din pacate nu ai cum dovedi nimic.
Exista detectorul de minciuni, insa gandeste te la ce ti ajuta tie acest razboi.
Faci ce vrei cu viata ta, dar incearca sa ai grija tu de ea, ca nimeni nu o va face in locul tau
Un om intelept stie sa castige dar si sa piarda
Bine ca nu ti au pus droguri in buzunar si sa te bage pentru trafic vreo 10 ani.
Nu mai dezvolt ca n are sens.
Sanatate,
Cam asa ceva, eu m-am ales lejer doar cu bataie, dar puteau sa faca si mai rau, dar nu e bai, ca de acum umblu cu fir si camera si le fac eu fenta.
Ce fir? Ce camera?
Cred ca intri Intr un razboi care nu este al tau.
Era bine daca aveai parinti care sa te sfatuiasca.
Cred ca altele sunt problemeke tale si faci nazbatii.
Oricum, imi pare rau. Nu trebuia sa treci prin asa ceva.
Seara linistita.
Asta am zis si eu, ca daca nu ai anturaje proaste, nu faci prostii, nu te bate ca n-au de ce. A facut el ceva.
Okey sefu jandarmeriei e scalvu primarului, dar ce a facut concret?! Chiar si motivul fals sa-l aflam, sa vedem ce au avut aia in cap.
Si vecinul si-a cautat-o, daca nu esti cuminte intri in din astea, conflicte cu politia, etc.
Daca te prinde cu fir si camera, te bate mai tare tot fara urme, sau in 2-3 serii.
Bineînțeles ca asta am vrut sa punctez si eu.
Vecinu' a furat un seif de la un smecher cu inca doi bolovani.
A murit de la bataia in covor ca nu voia sa divulge numele sublimilor prieteni.
Mi a povestit nevasta sa, a ramas singura cu un copil de un an.
Poveste foarte veche. Nici nu stiam ca mai exista metoda asta.
Erou, ce sa spun.
Asa si cu asta mic. Cauta conflicte cu cine nu trebuie.
Sa creada el ca face vreo fenta. De data asta o sa fie mai nasol.
Mai bine sa si vada linistit de viata, ca si asa e lumea destul de haotica.
Sa speram ca i vine mintea la cap.
Pai da. Nu ai probleme daca nu ai de a face cu anturaje proaste si altele, nu faci prostii. In primul rand ca nu ai prea cum sa dai nas in nas cu ei ca sa aiba ocazia sa abuzeze la o adica sa zicem.
Sau daca la un protest nu te iei la bataie cu ei sa zicem.
Iar la sat e cam tot asa, iti vezi de treaba ta, nu superi nici pe baiatul vecinului, sau al primarului, sau pe altcineva.
Si pe aia care ii bagau in covor la politie cand ii prindeau ca au facut ceva in anii 90, cum ajungeau acolo? Tot prin prostii.
Adevaru ca e infractorii merita asta. Nu hotel la puscarie, nu ai voie sa le faci aia, aia.
Bataie fara urme pana le iese le gat sa mai fure sau sa faca alte prostii, mai ales talharii sa bata oamenii, etc.
Ii scoteam din celula, ii infasuram, covor si BUM.
Dupa aia "du-te si reclama-ma la UE si la Cedo sa vedem pe ce dovezi".
Metoda usa e mai simpla dar aia actioneaza doar pe partea unde e cand dai in ea.
Nu laterale si sus ca la covor.
E mai simplu ca nu mai infasori in covor, il pui jos, pui usa pe el fie pe fata sau pe spate, si da-i.
De violatori/criminali de copii si violatori, vai ce le-as face. Covoru de 3 ori pe zi in 5 serii.
Asa este. In viata trebuie sa avem simtul măsurii.
Ca multi care protestează, daca ar fi ei la conducere ar face si mai rau.
Insa majoritatea se angrenează in comportamente deviante pentru ca cauta scandal si atentie. Ok. ai toata atentia din covorul fermecat.
Si daca i spui sa stea in viata lui linistit, cica face el fenta.
Poate, vorba ta, acum il ia cu usa.
Trebuie sa avem un discernământ totusi. Sa realizam ca in loc de conflicte inutile, mai bine creem momente de bine in vietile noastre.
Cat despre cei care fac rau copiilor., eu le as face cunostinta cu scaunul electric.
Da, in primul rand trebuie sa ne recunoastem limitele oricat nu ne convine!
Nu te pui cu cine nu trebuie. Ca altfel e mai rau.
De ex daca vad 4 insi cat usa ce violeaza una nu ma bag, pai ma desfigureaza aia! E doar un exemplu.
Si pe aia tot o violeaza.
Mai ales cu politia evitat oricat se poate conflicte.
Mai ales ca stiu ca primaru e pe pile cu politia, nu fac nimic, nu supar pe nimeni chiar daca ar merita.
Doar asa sa pun pe altii din alt oras si sa nu se afle cine. Asa da.
Pai stii ce-i face? In 1995 mama a lucrat la o tipa nemtoaica bogata, partenerul ei de distractii era sefu politiei capitalei.
Daca ii supara cu fente, cu alea, si daca isi pun mintea (desi unii nu si-o pun ca nu merita, asa o bataie ii da ca e la indemana, dar nu altele), ori pune pe unii sa-l prinda sa-l bate de sa-l bage in spital si apoi "nu se stie cine a fost, nu s-a gasit cine".
Era sefu politiei in anii 90, acum nu s-a mai auzit de el.
Vin tipii din alta parte mascati, etc, etc si i-o trage urat, chipurile talharie.
Ca jandarmeria, politia au legaturi si in alte orase cu politia, sefi, etc. Doar un tel sa dea "am nevoie aici de 4 insi sa..."
Unii din alte parti, poate chiar infractori care cad la intelegere cu ei sa le reduca din pedeapsa sau altele, ori vin mascatii in casa si "gasesc", cocaina, heroina si face puscarie.
Arata tu ca drogurile nu erau acolo!
Cand intra mascatii tu stai pe burta nemiscat, nu poti nici sa vezi ce cauta ei in camere in casa.
Dar si daca vezi, ce faci? O sa zici ce? "AAA e fenta lor, nu era acolo", cine te crede, ca toti zic asa.
Sau te iau ei in duba, te duc undeva unde nu e nimeni, te bate de te rupe fara covoare si te lasa acolo. Asa faceau aia prin anii 90 "il luam pac, inchideau usa la duba, dus departe, batut".
Daca te gaseste cineva bine, "nu s-a aflat cine", daca nu, aia e.
Te pui cu astia?
E mafie mare.
Adica daca insisti... dupa o bataie si superi mai departe pe cine nu trebuie, si mai incerci si fente din astea, doar sa dai de unii doar care se amuza de prostia ta si atat, si cand te vede "filmeaza-ma ca-s frumos rau...trebuia sa-mi zici sa ma imbrac mai sexy", si sa mearga mai departe daca nu e cazul sa-l bata iar.
Unii te dezbraca la chiloti si te baga in covor, sa vedem noi ce fenta faci. Ca sa te doara mai tare cand da in covor.
Si iti mai ia si alea asa bonus, arata tu ca le avea la tine!
Se fac ca nu s-a prins ca ai alea pe tine, si pac.
Daca nu stiam cum lucra politia mai ziceam.
Si la unele femei le facea la fel cu covoru, tipau alea ca dracii, mai ales prostituate, nu aveau cum arata, tot cu covoru, la ele nu aplicau usa.
Dar la alea dadeau mai calculat sa nu le strice, ca sa produca bani sa le dea spaga. Ca daca dadeai f tare, chiar daca nu aveau vanatai, puteau avea leziuni interne si dupa aia? De unde bani.
Dar...de data asta ca nu prea dadeau spaga cand le prindea!
Se luau in gura cu ei.
Dar pentru ele era f tare ca efect.
Bine, in anii 90 era mai haos, nu eram in UE, acum e mai putin asa, dar tot e.
Deci sa bage baiatul de aici bine la cap ca zic, ca le zic de la sursa chiar daca nu mai suntem in 95.
Da,sa bage asta mic la cap.
Din păcate daca l au batut in covor, el fiind un copil fara minte, inseamna ca nu glumesc oameni si a doua oara fenta lor va fi mai nasoala.
Intr adevar in anii aceia, in 95 s-a intamplat cu vecinu'.
Si am mai auzit povesti de genul celor povestite de tine. Era horror ce se intampla.
Vad ca inca se mai intampla.
Pana la urma si daca cineva are o problema, suna repede la politie sa l ajute.
Sa ne vedem noi de treaba noastra si nu bate nimeni pe nimeni din senin.
Asa este, daca esti copil fara minte, intra mascații si ti gasesc droguri. Daca insista asta mic cu fente. Nici nu si mai bat capul sa l bata. Il baga primarul cu pile direct la dealerii de droguri si se joaca baietii cu el la puscarie. Mai ales daca se mai ia de fiul primarului.
Asta i viata. Trebuie sa avem discernământ totusi.
Oricum, nu schimbam noi lumea. Si Dumnezeu sa ma ierte, dar nici nu merita cineva sa devii erou necunoscut, in timp ce ei se uita la stirile de la ora cinci.
Sa speram ca intelege acest copil atomic ca viata i scurta si ce face el este nonsens total
E covorul lor, s-au dat jos din duba cu el si m-au infasurat.
Te duci si le iei covorul da-i in *** )
Ce sa le mai iau frate, ca m-au calcat in picioare, m-au pus pe burta pe covor si m-au rulat, dupa doar picioare am luat.Baiu e ca n-am vanatai.