| Dana2103 a întrebat:

M au banat pe avocatnet administratorii
Am avut cont si acolo unde pumeam
Intrebari din cand in cand dar acum
Am abuzat de dreptul asta, ca sa nu mai cer pareri politice aici
Se pare ca pe avocatnet nu se doresc decat problemele care au o solutie clara si sigura, nu schimb de pareri.
Ce pot sa fac acum? Le am trimis e mail, mi-am facut si alt cont dar cred ca mi au banat ip ul cumva ca sunt de pe e Mailuri diferite si totusi sunt banate amandoua.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca au ajuns si ei la concluzia la care am ajuns si eu si ti-am exprimat-o deschis si sincer.
O repet: mi se pare ca pui intrebarile doar pentru a te afla in treaba si apoi sa ai o activitate de troll.
Pe acel site, unul de specialitate, pun intrebari doar persoanele care au o problema juridica si vor sa si-o rezolve gratuit si nu sa exprime pareri aiurea persoane care habar n-au de drept. De altfel asa ar trebui sa fie si pe TPU dar aici conditiile sunt mult mai laxe, fiind un site pentru toti.

| Dana2103 explică (pentru Ioandelasal):

Nu sunt "troll"
Mi s-a mai zis ca fac spam(nu fac reclama/nu trimit mesaje repetate)
Ma bucur ca ai primit confirmarea de la oameni. Te poti hrani cu iluzia "adevarului", n am eu treaba.

| Dana2103 explică (pentru Ioandelasal):

A da si ca tot te implica asa
Mult ce fac eu, iti aduc la cunostinta ca eu am pus intrebarea pe categoria "conversatii" iar domnii moderatori o muta pe categoria "politic si social"
Cu alte cuvinte, nu fac spam si nu trolez pe nimeni, dar da, parerea ta ca si a mea e limitata aici. Toti avem aceleasi drepturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing nu esti mai desteapta ca toti?

| Dana2103 explică (pentru anonim_4396):

Asta ai dedus tu? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dana2103):

Da

| Pantagruel a răspuns:

Trebuia sa iti pui tot buzele astea la profile. Poate cadeati la un Gentlemen's Agreement. happy