| Dan a întrebat:

Ma distrez cand vad cum romanii se "ciocnesc" cand este vorba de politica nationala, mai ales la alegerile prezidentiale. Voi pe cine ati vota in turul doi din 6 decembrie? Un lucru mai am de spus, detin informatii despre unii candidati la presedentie, este secretul meu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rind tineti secretul pentru tine iar noi o sa votam exact cu ala pentru care am votat in primul tur.

13 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Sunt curioasa de unde ai informatiilelaughingde la C. I. A sau K. G. B?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Voi vota cu cine am votat in primul tur.

| AvalohAlyn a răspuns:

Votez cu Stefan cel Mare.

| remus a răspuns:

Tine-ti secretul, eventual bagati-l... undeva, nu vezi ca a venit timpul sa dispara COMUNISTII!

| Dmonik a răspuns:

Cu Basescu... daca nu vream sa reiteram perioade triste! Nu vreau sa stiu secrete, nu sunt atat de discreta ca tine!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca este secret, pastreaza-l! Fiecare dintre noi avem secretul nostru despre candidatul ales. Important este sa votam si sa nu lasam loc pentru fraudari in masa!

| Dan explică:

Sigur ca am sa il tin pentru mine, multumesc pentru raspuns.

| Dan explică:

Ce distractie cu alegerile prezidentiale din Romania, s-ar putea face si un film.

| smaranta a răspuns:

Si votul e secret(sac), asa ca fiecare cu secretul lui...;]

| smaranta a răspuns:

@dan"ce distractie cu alegerile din Romania"
Politica e la fel peste tot, balciuri din astea se vad si la case mai mari din afara, asa ca nimic nou, si poate ca tu iti permiti sa razi, da nu-i de ras de loc.Nu stiu cine esti si ce urmaresti de fapt dar am observat ca pui o gramada de intrebari ciudate. Poate vrei sa faci o analiza a nivelului IQ-ului romanilor, stai linistit, romanii nu sunt prosti, au ei alte lipsuri da le fuge mintea. Daca ai timp sa stai toata ziua pe TPU nu stiu cand te mai ocupi si de programele alea prin care zici ca ajuti pe altii?!

| matura a răspuns:

Ca si in primul tur, voi vota cu Basescu.
Deocamdata nu am alta optiune.Cand vom avea si tineri, bine pregatiti si cu sustinere, imi voi schimba optiunea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunikmea sta la tzara intr'un sat pierdut si o venit d la psd si le'o aratat unde sa puna stampila
Si e din moldovahappyDA ultima a raspuns bine. lu binikmea nu i'a dat nimeni nimic doar au zis " hai mamaie voteaza aici ca e bine"

DEci oare de ce vrea geoana sa castige?happy si ce rezulta prin chestia asta?
As vrea sa ajung in turul al 2 la ea la tzara ca sa filmezhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce secrete mai ai?batting eyelashes