Tine-ti secretul, eventual bagati-l... undeva, nu vezi ca a venit timpul sa dispara COMUNISTII!
Cu Basescu... daca nu vream sa reiteram perioade triste! Nu vreau sa stiu secrete, nu sunt atat de discreta ca tine!
Daca este secret, pastreaza-l! Fiecare dintre noi avem secretul nostru despre candidatul ales. Important este sa votam si sa nu lasam loc pentru fraudari in masa!
@dan"ce distractie cu alegerile din Romania"
Politica e la fel peste tot, balciuri din astea se vad si la case mai mari din afara, asa ca nimic nou, si poate ca tu iti permiti sa razi, da nu-i de ras de loc.Nu stiu cine esti si ce urmaresti de fapt dar am observat ca pui o gramada de intrebari ciudate. Poate vrei sa faci o analiza a nivelului IQ-ului romanilor, stai linistit, romanii nu sunt prosti, au ei alte lipsuri da le fuge mintea. Daca ai timp sa stai toata ziua pe TPU nu stiu cand te mai ocupi si de programele alea prin care zici ca ajuti pe altii?!
Ca si in primul tur, voi vota cu Basescu.
Deocamdata nu am alta optiune.Cand vom avea si tineri, bine pregatiti si cu sustinere, imi voi schimba optiunea.
Bunikmea sta la tzara intr'un sat pierdut si o venit d la psd si le'o aratat unde sa puna stampila
Si e din moldovaDA ultima a raspuns bine. lu binikmea nu i'a dat nimeni nimic doar au zis " hai mamaie voteaza aici ca e bine"
DEci oare de ce vrea geoana sa castige? si ce rezulta prin chestia asta?
As vrea sa ajung in turul al 2 la ea la tzara ca sa filmez
MisterKat întreabă:
SaveTheNature întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: