A dat la stiri ca undeva(nu mai stiu unde, m-am enervat prea tare sa mai tin minte), vor sa construiasca un SPA, iar namolul de pe drumuri le ajunge saracilor oameni pana la gat, ca nu sunt strazi.Acestia au pus in discutie acest aspect, dar nu si nu, nu-i poate convinge nimeni sa faca strazi in loc de SPA.Si mai sunt multe altele.La asta duce iresponsabilitatea si lipsa de logica, nu avem bani, dar cheltuim aiurea si dupa aia ne gandim cum de altii au iesit din criza si noi nu.Pana la urma, ce le pasa lor? Ei traiesc bine, ca doar pe spinarea noastra cheltuie cu nesabuinta, nu pe a lor.Asta e, traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor.
Da, isi bat joc de noi, si majoritatea romanilor nu se prind.
Ei n-au pus chestiile alea ca era nevoie de ele ci pur si simplu sa mai faca bani firmele lor.
Da.isi bat joc de noi, pentru ca cer fonduri pentru investi in tot elul de chesti inutile.mai mult de 3 sferturi din acei bani se duc la ei.asta e toata manevra.de exemplu banii pentru autostrazi unde s`au dus? de ce nu le-au finisat, dar si-au terminat de construit vilele din curte si si-au umplut conturile in banci? de ce? pentru ei nu e deloc inutil.si normal ca reduc salariile.sa aiba si ei maruntis si bani de buzunar pentru superiori lor copii
Pentru asta erau chestiile alea portocalii? Habar n-aveam.Creadeam ca vor sa ne impiedicam si sa picam in strada ca sa mai diminueze populatia.Parerea mea e ca oamenii care conduc tara asta sunt niste parsivi si cei care i-au votat niste idioti.Si da, isi bat joc de noi.Si as vrea sa mai spun multe, dar ma abtin de la alte comentarii.
Au fost 2 ani de alegeri si investitii in alegeri. ce-i greu de inteles? trebuie sa-si scoata investitia, si inca cu profit. ca sunt borduri, sau banci in parcuri, care-i diferenta? toate costa mult, iar banii se duc la firmele care trebuie. nu-i normal ca acum cu criza nevoia de a fura de la stat sa fie mai mare decit de obicei? iar daca iei in considerare in plus cei 2 ani electorali plini de cheltuieli pentru afise si stegulete, cine credeai ca va plati pentru ele?
Drace, am uitat de spanakurile 3D Dreaku sa-i ia, ca nici alea nu vad la ce ne folosesc. Indicatoarele clasice sint deja perimate, acum ca nu are tara bani, avem nevoie de ceva nou... si desigur inutil. Cum era proverbul ala? "Ce-i trebuie chelului? Tichie de margaritar." My God
Asta e Romania, tara din care trebuie sa plecam. Asta este, oricat m-as zbate sa fiu civilizat si sa ii conving si pe altii sa fie, majoritatea romanilor (in frunte cu liderii) e alcatuita din tampiti si hoti. Abia astept ziua in care aia care au furat pana n-au mai putut sa nu mai aiba ce face cu banii. Un sfarsit al lumii e necesar (adica nu un sfarsit, ci un nou inceput).
Si stai sa vezi cand o lansa Udrea la Shanghai minunatia aia de brand de tara despre care le vorbea cu atata patos sinistratilor din Dorohoi! Multe surle, multe trambitze si, parca vad ca o sa fie un mare fâss, asa cum a fost si ala cu "Land of choice".
Ah...si am mai vazut deunazi o mare duda: s-au alocat sute de mii de lei noi pentru amenajarea si construirea de parcuri. Unde?
Cum, unde?
In zonele inundate, evident.
Bună.
Lovesc mişeleşte! Şi asta pâna la prima cotitură când vom arăta valoarea noastră adevărată!
Pa, pa.
Pai cum altfel se pot scurge banii de la bugetele locale sau centrale? Are cineva impresia ca sunt ei atat de preocupati de siguranta nevazatorilor? Contracte atribuite de primarii si ministere pe ochi frumosi si la suprapret.Treziti-va! Traim in Romania unde nici un deget nu se misca in interesul public!