Te-ai gandit ca, poate nu esti facuta sa conduci o masina? Gandeste-te ca, in trafic, nu prea-ti poti permite sa faci greseli, pentru ca devii un pericol pentru ceilalti participanti si, nu in ultimul rand, pentru tine si cei din masina.
Chiar n-are de ce sa-ti fie rusine. Sunt o gramada de persoane ca tine. Deci...asta nu e un handicap, in fond.
Sunt convinsa ca lipsa asta de incredere in tine se manifesta NUMAI la volan; in alte situatii te descurci.
E clar ca, probabil, ti-e cumva teama in trafic. De teama asta scapi (daca scapi) greu. Dar, pana scapi, doamne fereste de vreun accident! Mai ales ca esti din Constanta, unde in sezon, bantuie toti nebunii cu masinile.
Nu stiu ce sa spun. Dar, sfatul meu este sa renunti, totusi. Mai ales ca, greselile pe care zici ca le-ai facut ultima data, in trafic, fara politist alaturi, se pot solda, in cel mai fericit caz, cu masina facuta zob si cu daune platite aluia de mergea regulamentar pe banda lui.
Servus @monikka! Nu trebuie să renunți sub nici o formă. Continuă să exersezi și ia o dată examenul acesta! Nu lua în seamă răutățile și încearcă să te concentrezi mai mult, ok?
Astept veștile bune! Chiar dacă nu reușești nu te da bătută pentru nimic în lume, dacă vrei, poți!
O zi cu zâmbet să ai!
Ce e frate raspunsul asta la voi ca poate nu esti facuta sa conduci? adica toti astia care conduc sunt si facuti pentru asa ceva,totul se invata,nu poti sa te dai batuta monikka,tu aici vorbesti despre emotiile de la examen si ca te pierzi cu firea nu ca nu te-ai descurca in trafic,mai ales ca atunci nu mai sta un politist in dreapta ta ca sa-ti mai pese,o sa te obisnuiesti,trebuie sa te aduni,sa nu-ti mai pese atat,cineva spunea ca curajul consta in actiona sub imperiul fricii,chiar daca ti-e frica, trebuie sa biruie curajul, ai grija de tine si sa iei examenul.
Nu vreau sa fiu rautacios dar parerea mea este sa renunti. avem destule pericole publice pe drumurile patriei nu mai avem nevoie de inca unul. eu am suferit un accident destul de urat acum ceva timp pe traian la statuie cand una venind de la poarta 4 a facut stang fara sa vada ca eu veneam cu aproape 100km/h...am intrat in ea lateral...2 masini dauna totala. ca sa vezi ca nu sunt rau, trimite-mi un id pe PM si incerc sa te ajut cu orasul
NU renunti! clar? si eu am picat odata. si eu si multi altii facem greseli. e uman. la fel si cu emotiile prima data la examen imi tremurau picioarele de vibra toata masina .
ia`o usor. condu incet, nu te grabi niciodata, acorda`ti timp pentru toate: daca ai nevoie de 30 de secunde sa te asiguri bine atunci atat te asiguri, nu te grabi!
In ceea ce priveste asigurarea laterala, ai grija sa-ti fixezi bine oglinzile, e posibil sa fie unghiuri moarte daca nu sunt fixate. trebuie sa vezi in coltu interior-inferior al oglinzilor laterale coltul din spate al masinii tale, astfel incat sa vezi cat mai mult in lateral.
Ai incredere in tine! Poti! Orice om poate! masinile sunt astfel concepute incat sa fie conduse de oameni!
Pai si ce sa fac in cazul asta? E pacat sa renunt. Crezi ca-i inceputul de la mine? Cum sa fac sa mai am incredere in mine? Mi-e si rusine, sincer!
anonim_4396 întreabă: