Nu inteleg ce treaba are jobul tau cu nerespectarea legilor mai nou se suspenda sau nu permisul in functie de profesie?
Vezi aici https://bucuriadarului.ro/info-cantina-multumesc/.
Adica? Nu vreau mila nimanui. Stiam ceva de cantine ale saracilor da nu-mi amintesc exact
Păi ce vină are capitalismul, el te-a pus să treci pe roșu? Este greșeala ta, mai ales în condițiile în care depinzi financiar de carnetul ăla.
Mai erau 7 secunde din verde si am accelerat sa il prind pana am trecut se facuse si galben si rosu. Sunt curier glovo fara permis nu pot face bani. Nu stiu de unde au aparut in spatele meu cu sirene. Parca a fost regizat. E matrix
Dacă mai erau 7 secunde din verde înseamnă că erai la 80-100m distanță de semafor când ai accelerat. Deci puteai foarte bine să stai potolit și să nu treci pe roșu, dar ai ales să forțezi aiurea și periculos.
Așa că nu mai da vina pe polițiști, pe capitalism și pe matrix. Este 100% vina ta.
Daca stiai ca fara masina nu poti lucra, de ce ai incalcat regulile de circulatie cu buna siinta, fara sa-ti pese de repercursiuni?
Acum ori vinzi masina, sa faci rost de bani ca sa mananci, ori iti iei alt job local, unde nu-i nevoie de masina.
La cantina saracilor mananca gratis doar cei care au fost aprobati de Primarie in urma unei anchete sociale. Nu te prezinti tu acolo pur si simplu si mananci. Asa am merge toti. De nevoie sau de zgarcenie.
De ce ai trecut pe rosu la semafor? Nici daca painea ta cea de toate zilele depinde de permis, tot nu ai voie sa treci pe rosu. Ucizi un om. Tot pietonul e de vina ca respecta regulile?
Perfect, rogi un prieten sa conduca 3-4 zile pana faci 250 lei pentru o bicicleta, sau conduci tu cu dovada, ca doar ai 15 zile.
anonim_4396 întreabă: