Aia nu e meserie. Nu primesti nimic in schimbul informatiilor.
Ba chiar, daca ai informatii, nu le dai, si se descopera ca le-ai avut si nu le-ai dat, esti premiat cu dosar penal pentru tainuire.
Din categoria informatorilor fac parte cei care sunt prinsi cu mici gainarii si ca sa nu fie judecati, sunt obligati sa ii informeze pe politisti despre altii care fac afaceri dubioase.
Am sa ma rezum la a spune o singura chestie total diferita, dar cam pe aceias subiect.
Daca omul de rand, ar avea putere sa schimbe ceva prin votul oferit la votare, nu ar exista dreptul la votare. Cu alte cuvinte, suntem mintiti pe fata, jandarmeria in loc sa ne apare, ne-au gazat, armata in 89 au tras in noi ( bine, nu am fost acolo dar na) asta asa pe scurt.Restu? propaganda, siguranta si (ne)incredere, asta reprezeinta politia in ziua de azi.
Smecher? e smecher sa fi informator? ) tu stii ce presupune chestia asta? crezi ca stai acasa si te joci pe pc?
Te risti sa mergi la dealer sa cumperi, iti asumi toate riscurile si daca acesta afla cu ce te ocupi si te bate asta e, asta e riscul de a fii informator.Dar da, ar fi smecher si sa existe si o rasplata.Acuma intrebarea e alta, mai exista meseria de informator?
Daca te apuci sa torni un dealer oarecare, risti sa ti-o iei in freza chiar in sectia in care te duci sa torni
Aia-s sustinuti de foarte sus.
Bine, nu pustanii care vand, ci reteaua aia mare.
Pai aia e faza, pe aia din "reteaua mare" nu ii vezi, pe strazi exista doar agarici.
Nu ca nu ii vezi, dar tocmai astia care ar trebui sa-i ancheteze, ii pretuiesc mai mult decat pe superiorii lor.
N-ai sa vezi vreodata o destructurare de retea din asta, din foarte multe motive.
In primul rand, consumatori sunt foarte multi, si cauta solutii. In al doilea rand, toata aprovizionarea asta umple "buzunarele" multor entitati, precum partidele politice, care au pe mana administratii locale, lideri de sindicat, eeeeetc.
Daca ai sub 28 de ani, nici nu te chinui sa intelegi asa ceva.
Realizezi ca 2-3 cuvinte mai elaborate nu fac o fraza mai greu de inteles, adica daca e nevoie sa ai de la 28 de ani in sus sa intelegi ce ai scris tu acolo..., e vai si amar de poporul nostru.
Nu e complicat ce zic, dar nu are rost sa iti bati capul cu astea, mai bine iti traiesti tineretea linistit.
Dupa 30 de ani le vezi fie ca te intereseaza sau nu. E cu totul alta viziune.
Pai daca nimeni nu ia masuri o sa ne autodistrugem ca omenire,o sa devenim niste salbatici,flamanzi de bani si putere.(Tot timpul o sa fie bine asa cum e), dar nu trebuie sa gandim asa, trebuie sa le spunem lucrurilor pe fata daca vrem sa ne schimbam soarta. Oricum eu generalizez, nu zic ca vreau eu neaparat sa fiu informator, ca la mine in zona nu exista droguri datorita razilor.
Https://www.youtube.com/watch?v=rD2-mvYUpe4&t=207s
ia vezi nepoate cat de ''smecher'' e sa fi informator.
Nu putem știi sigur, ce știu eu sigur este ca Securitatea nu a murit iar securiștii sunt inca prin Parlament