| DonEduardo a întrebat:

Mai exista societati dezvoltate in lume in care copiii sunt preocupati de adevaratele placeri si nu sunt obsedati de glume sexuale de rahat, meme-uri stupide si TikTok?

Răspuns Câştigător
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Ce am am trăit noi în copilăria noastră și pe vremea noastră a fost cea mai frumoasa copilărie care a existat vreodată. Da cei acum cu toate nebunile asta cu tehnologia asta Lea furat viața și copilăria la copii numai în casa stau copii numai pe laptop telefoane nu mai vezi în parcuri să se joace sa se plimbe este jale ce este acum și va urma nu se ocupă de educația lor deloc le da un telefon o tableta în mănâ și îi lasă toată ziua pe rahatul alea nu se ocupa de ei cu Adevărat nu le oferă Adevărată educație s-o creștere tehnologia le fura mult din viața la copi tiktoul ăla ia nenorocit pe toți peste tot ai sa vezi cu tiktokul ăla este jale rău nu a mai rămas nimic de zis până și ditamai oamenii stau pe prostia aia e grav rău și va urma și mai rău stai sa ma apară un rahat dinastă și sa-i vezi cum vor face din orice prostie trend

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Semn ca esti antisocial,frustrat, fara prieteni,frustrat,a socializa este normal,a nu socializa este o problema si tinderea spre depresie, mizantropie, lipsa autocontrolului, ce e rau in ceea ce fac, sunt copii e normal, noua ne placea sa sunam nr cu privat sau mergeam la cules fructe, ne jucam, eram si noi bolovani, azi copii sunt mai calmi fata de perioada 97-2004

| Drimmero a răspuns:

Asta e trendul, eram si noi la fel in copilarie numai ca nu aveam TikTok sa ne afisam sau alte retele sociale. Pana o anumita varsta esti controlat de hormoni, n-ai ce face, fac parte din dezvoltarea noastra ca persoana, n-ai cum sa treci prin viata fara sa experimentezi placerile hormonale, sexualitatea ti-o descoperi singur la varste fragede si apoi simtul asta ti se dezvolta cand vezi cat de promovata e in lume, nu e o societate degradata, e ceva firesc.

| DonEduardo explică (pentru Drimmero):

Si ti se pare ca la 30 de ani inca e normal sa fii impins de hormoni?

| Mosotti a răspuns:

In China copiii sunt impinsi catre chestii serioase.

Chestia asta cu adevarate placeri e incorecta.
Depinde de om, pentru diferiti oameni adeverata placere e diferita.
Si glumele sexuale de rahat sunt o placere adevarata pentru unii, pentru altii nu.

Deci e relativ.
Insa societatile in afara de China, incurajeaza prosteala ca sa fim inculti si prosti pentru a putea fi manipulati de cei de sus.
Cam asta e.
Copiii sunt impinsi cumva sa fie obsedati de una si alta.

In China s-a pus restrictie la jucatul pe calculator, pai ce, ca la restul sa stea pe jocuri pana se tampesc? Doar sa le faca vanzare la maharii jocurilor.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

In China s-a pus restrictie la jucatul pe calculator, pai ce, ca la restul sa stea pe jocuri pana se tampesc? Doar sa le faca vanzare la maharii jocurilor.

Dar dezvoltata gândirea cognitiva științific vorbind, dar de ce sa nu se joace, lasă copilul sa se bucure de copilărie, vezi Coreea de sud si ei au încercat si sau înmulțit cazurile de sinuciderile, lăsați copii sa traiasca copilaria, viata nu are sens, scop totul este cv inutil si absurd, mai bine vezi tarile din nord -dezvoltare personala

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai i-a lasat sa se joace dar nu in prostie de s-au prostit, au facut depresii, nu mai ies din casa, socializeaza doar pe net, etc.

| Frank51 a răspuns:

Nu au existat niciodată societăți întregi, ci doar individual. Și răspunsul e, normal că există oameni de genul, chiar foarte mulți, e greu să-i găsești sau să-i păstrezi în viața ta pentru că de multe ori viața te duce unde nu crezi.

| gabicoo a răspuns:

Coreea de Nord - nu știu ce este internetul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Adevaratele placeri" sunt dependente de generatie. "Adevaratele placeri" din copilaria ta probabil nu erau aceleasi placeri cu cateva sute de ani in urma. Nu decizi tu care sunt "adevaratele placeri".

| IceRope a răspuns:

Care adevărate plăceri?

| Andrei0003 a răspuns:

Gândește-te că au început și doctori să se prostească în cabinete pe Thick Cock (n-am putut să mă abțin). Se uită toți captivați în prostia aia ca la mașini străine. Vezi prunci și adulți în toată regula care dau din цур pe Tik Tak pe strada/în clasă/acasă și speri că e doar un vis urât.

| fantomalmao a răspuns:

Nu e vina lor ca tu esti prost si n ai viata sociala si nu stii ce sa faci cu ea la 20 de ani nu e vina copiilor de pe tiktok ca nu tuturor oamenilor le place sa se uite pe tiktok si sa vada cum gatesc ei vor sa vada meme uri glume si jocuri

| DonEduardo explică (pentru fantomalmao):

Nu pot sa-mi dau seama daca esti sarcastic sau nu.