| contstersinteresscazut a întrebat:

Mai lucrează cineva pe 300 de lei pe zi? Se mai merită? Am observat că nici măcar tinerii de liceu nu se mulțumesc cu 300 de lei pe zi, mai ales atunci când primesc bani de la părinți în fiecare zi. Ce să mai zic de un viitor adult care vrea să își întemeieze o familie? Când îi aud pe alțîi zicând și cum rad de tine că ești sarac: ‘Păi, vere, eu sunt om de 1000 de euro pe zi’. Ce părere aveți?"

Răspuns Câştigător
| Mindfulness a răspuns:

La noi 300 pe zi e ceva divin, mai ales daca nu ai studii superioare e satisfăcător! Majoritatea lucrează pe 2300 de lei net, deci 300 e bine de tot, mai ales daca nu e un job stresant sau greu.
Eu nu reușesc să găsesc un job așa bine plătit! Lucrez pe salariu minim pe economie și mai dau și peste prosti și proaste care provoacă și se cred superiori, superioare, cu arfe și aere de zici că au 2 facultăți!
Daca dai peste oameni cu bun simt la locul de munca care nu te sapa pe la spate ești mega câștigat!

15 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Mai lucrează cineva pe 300 de lei pe zi? nici măcar tinerii de liceu nu se mulțumesc cu 300 de lei pe zi, "

300 pe zi x 5 zile = 1500 x 4 săptămâni = 6000 și ceva pe lună!

după cum observi (dacă deja nu obsrvaseși), puțini iau banii ăștia. Sau nu făcuseși calculul de te dădeai atât de ingrijorat?

| TimberWolf a răspuns:

Daca e nevoie muncesti si pe 300 de lei pe zi, macar pentru o periaoda pana te pui pe picioare si iti croiesti un drum, te iei cu toti jegosii de patroni si sefi la tranta sa poti razbate, o sa vezi tu cand n-o sa mai fie mami si tati sa-ti puna papa in farfurie si o sa fi nevoit sa mergi la munca!

| contstersinteresscazut explică (pentru Mindfulness):

Da, clar. Unii nu se mulțumesc nici cu 300 de lei pe zi. Dacă e mai puțin, deja este sclavie, tată. 300 de lei nu e ceva extraordinar. Pe TikTok, unii fac acești 300 de lei în maxim o oră. Asta e viața, nedreaptă. Ce să-i faci?

| Frank51 a răspuns:

Prezent, lucrez pe mai puțin de 300 de lei pe zi și sunt foarte mulțumit. Studiile pe care le-ai făcut tu sunt dintr-o altă lume, nu paralelă ci perpendiculară.

| gabicoo a răspuns:

Da! Ciolacu! După ce va pierde alegerile prezidențiale, funcția de prim ministru și va fi dat afară din partid. Va lucra la covrigărie - că deja are experiență.

| contstersinteresscazut explică (pentru gabicoo):

Ha ha ha! Am râs copios și bine! +1 rep?

| contstersinteresscazut explică (pentru Frank51):

Nu sunt studiile mele. Reprezintă realitatea Generației din ziua de azi!

| Frank51 a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Da, o realitate alternativă.

| Mindfulness a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Da,dar pe tiktok îți pierzi și integritatea morală. Oricum o dai nu e buna, dar 300 sunt extraordinari! Eu mă angajam direct nu mai stăteam la discuții. Poți lucra pe 800 pe zi și dacă lucrezi cu oameni nașpa te îmbolnăvești, ajungi la psihiatrie! Deci, e bine și să vezi lucrurile uneori și din alte perspective.

| contstersinteresscazut explică (pentru Mindfulness):

De ce îți pierzi integritatea morală? Cine te cunoaște pe TikTok? Cine te știe? Iei banii și îți vezi de drum. Apoi îți creezi o afacere și faci ceva cu viața ta și cu banii strânși.

| Mindfulness a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Depinde ce content ai, daca faci provocări de alea extreme ți-o pierzi. E doar de show acolo dar știi și tu că noi numai sa judecam știm și să arătăm cu degetul. Societatea în care toți se cred sfinți și perfecți știi și tu.

Bula
| Bula a răspuns:

In Germania, atat este salarul minim, dar trebuie sa si muncesti...

| contstersinteresscazut explică (pentru Bula):

Nu cred că 300 de lei. Poate 3000 de Euro. Habar nu am. Nu mă aflu în Germania că să-ți zic.

Bula
| Bula a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

In Germania, 8.5 euro este salarul orar BRUT minim, deci 68 euro pe zi (cca. 40 euro net, adica cca. 200 lei).
Din salarul net mai trebuie scazute: cazarea + transportul (la- si de le locul de munca) + mancarea + alte cheltuieli.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Si tu de ce nu faci 400 lei pe ora pe tiktok?