| tectonik a întrebat:

Mai merita sa stai in Romania?

Răspuns Câştigător
| Barbie331 a răspuns:

Normal omule, ce ai?
Aici este tara in care te-ai nascut, de aici faci parte!
Este mizerie, da, dar nu peste tot, nici eu nu suport mizeria, dar aici m-am nascut si aici voi ramane!
Tu chiar nu iti dai seama ce tara fumoasa avem noi, nu este asa?
Avem muzee, cladiri peste cladiri, Castelul Peles, si multe monumente!
Ce s-a intamplat cu tine, mai "tetconik"?
Tara noastra este apreciata de multi straini, sa stii!
Daca de exemplu ai fost in alta tarai ai in hotel care are in camere imiprimanta color si calculator, inseamna ca tara noastra este murdara si nu mai vrei sa te intorci acasa!?!

Funda, plz?

14 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Dar ti-ai pus intrebarea daca tu meriti sa fii roman? V-as lua pe astia toti care va plangeti si v-as pune intr-o tara moarta de foame de prin Africa de Sud, pe unde parintii isi tin copiii in custi datorita traficului de carne vie. Sa vedeti ce-o sa va iubiti tara dupa!

mira
| mira a răspuns:

Sigur ca da.Nicaieri in lume nu te poti imbogati mai repede ca in Romania.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Merita, suntem romani, trebuie sa fim mai uniti ca niciodata daca vrem sa existam in continuare, numai impreuna vom reusi.

| jony a răspuns:

Salut prietene! Avem muzee, cladiri peste cladiri, Castelul Peles, si multe monumente! Intr-adevar toate sunt frumoase, dar poti sa mori de foame privind Cetatea unde a locuit Vlad Tepes.Se merita daca ai salar de 6000 mii de lei lunar nu as mai fugiiwinkingDar asa ma duc! Nu stau! Ca nu vreau sa-mi cumpar in 4 ani de munca doar o masina de tocat carne, vreau un automobil adevaratwinkingDeci se merita sa stea cine sunt neam cu primarii tarii si au neamuri prin guvernwinking

| Dannyjj a răspuns:

@jony cam are dreptate, avem noi muzee, castele dar degeaba, ca murim de foame privindu-ne muzeele si castelele daca cei din conducere sunt praf.
Oricum eu nu regret ca m-am nascut in Romania, regret ca avem conducatori care inca dorm la servici si cand se trezesc dau legi pentru taierea salariilor si a pensiilor dar si majorarea tva-urilor si preturilor, na sa traiti bine acum! Are mare dreptate @jony, Romania este o tara frumoasa dar pacat ca nu se poate trai in ea.

| Aero a răspuns:

Merita! Se cresc multi dragoni aici!

| MoreTime a răspuns:

Merita sa stai in Romania daca vrei sa mori de foame sau n-ai bani nici macar sa pleci sau pur si simplu daca ai decis ca vrei sa-ti dai foc din cauza shitz-ilor din stat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@jony felicitari bine punctat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru tinerii barbati (neinsurati) cu siguranta ca nu se mai merita sa ramai in Romania, pentru ca lor nu li se mai acorda nici o sansa. ca femeie este altceava, daca mai esti si tinara si sexy atunci ai toate sansele sa fi o femeie de cariera si succes, barbati gasesc ele pe alese (arabi, negrii, indieni etc pentru ca astia sunt favoritii), asadar dragi comfrati stringe-ti bani invatati o limba si valea! asta fac si eu acum.

| yonutz1 a răspuns:

Nu merita. decat 10%

| GuessWho_8607 a răspuns:

Cum sa se merite? Intr-adevar e o tara frumoasa. Dar toate acele cladiri, muzee, castele incep sa se darame si pe nimeni nu intereseaza.
Restul tarilor din Europa, daca au o cetate, fac din ea un incredibil punct de atractie si o profitabila sursa de profit. La noi e asa?
Se merita sa stai in Romania sa-ti dai cu pumnii in cap cand vin facturile si rata? In cat timp o sa poti sa-ti cumperi de ex... o rabla de masina fara sa faci o rata-n banca? Sa nu mai spun de o casa...
Iti spun eu ca unu care munceste in Romania, iti va spune ca nu o duce bine.
Stii cine iti va spune ca o duce bine?
-unul care e inca la scoala si nu are in cap altceva decat, cluburi, fete...etc
-unul care traieste pe spatele parintilor
-unul care nu s-a lovit inca de problemele vietii, de realitate
-unul care fura
-mafiotii
-unuii care au un salariu decent (5%)
Asta e iubita noastra Romanie...

| milvas a răspuns:

Nu pe scurt si la obiect

| Irinush_8332 a răspuns:

o da! de parca ai traii cu muree si cladiri oh go on